علی اکبر زارع بیدکی، مدیر مجموعهسازی کتابخانه مجلس با اعلام این خبر گفت: منابع اهدایی شامل 90 جلد کتاب چاپی، 40 شماره مجله تخصصی و تعدادی گزارش و بولتن است.
70 درصد از این مجموعه کتب اهدایی در موضوع علوم سیاسی است و تعدادی از این آثار هم در زمینه ادبیات، اقتصاد، کتب مذهبی و مدیریت است. در بین این منابع، کتاب مهم «الازمه السوریه الجذور و الافاق» به زبان عربی از انتشارات دارالفارابی بیروت تألیف دکتر قدری جمیل و کتاب مهم Zenobia:Queen of palmyra and the east تألیف Khaled Assaad به زبان لاتین وجود دارد.
زارع بیدکی، در این زمینه گفت: کتابهای اهدایی چاپ دهه 90 از ناشران قم و تهران بوده و از این نظر، این منابع برای تکمیل و بهروزرسانی منابع علوم سیاسی و امور بینالملل کتابخانه بسیار مهم هستند.
وی افزود: در بین این منابع اهدایی، بولتنها و گزارشهای ویژه از مؤسسههای فرهنگی با تیراژ بسیار پایین دیده میشود. این گزارشها برای تکمیل و بهروزرسانی منابع در بخش گزارشهای دولتی کتابخانه بسیار مناسب هستند. با توجه به اهمیت منابع مذکور، کار ثبت و ساماندهی این مجموعه آغاز گردیده و تا اوایل آبانماه در دسترس مراجعین قرار خواهد گرفت.
مدیر مجموعهسازی کتابخانه مجلس اظهار کرد: از اوایل مهرماه جلسات کمیته انتخاب منابع با حضور مدیران و کارشناسان خبره برای خرید و بهروزرسانی کتابهای جدید آغاز شده است.
وی از بررسی و تأیید نهایی 450 جلد کتاب در موضوعات مختلف بهخصوص کتب حقوقی و علوم سیاسی، فلسفه، علوم اجتماعی و تاریخ در کمیته انتخاب منابع خبر داد و اظهار کرد: پیشبینی میشود تا پایان آبانماه، مجموعه منابع انتخابی از ناشران و کارگزاران مربوطه تهیه و به منابع کتابخانه افزوده شود.
نظر شما