نشست «هزاره فردوسی در آیینه مطالعات ایران شناسی اروپایی» برگزار شد
هزاره فردوسی تاثیر بسیاری در گسترش مطالعات شاهنامهپژوهی در ایران و جهان دارد
نشست تخصصی «هزاره فردوسی در آیینه مطالعات ایران شناسی اروپایی» با موضوع گسترش مطالعات شاهنامهپژوهی در ایران و جهان و به ویژه ترجمه شاهنامه به زبانهای دیگر همزمان با هفته پژوهش به صورت مجازی برگزار شد.
علی محمد طرفداری در ابتدای صحبتهای خود با اشاره به برگزاری کنگره هزاره فردوسی گفت: کنگره هزاره فردوسی از جهات مختلف یکی از بزرگترین رویدادهای علمی و فرهنگی ملی و بینالمللی ایران در سده حاضر به شمار میرود که در یک قرن گذشته کم نظیر بوده است.
وی ادامه داد: این کنگره از جهت ابعاد ملی و بینالمللی اهمیت بسیاری دارد و اهمیت این موضوع موجب شد که این کنگره محدود به شهر تهران نباشد و علاوه بر آن مراسم مشابهی بعد از این کنگره در بسیاری از پایتختها و شهرهای بزرگ کشور جهان و با حضور ایرانشناسان، رجال سیاسی، فرهنگی و علمی کشورهای میزبان برگزار شود.
طرفداری عضو هیات علمی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران اظهار داشت: برگزاری این کنگره تاثیر بسیاری در گسترش مطالعات شاهنامهپژوهی در ایران و جهان دارد و در این راستا ترجمه شاهنامه به زبانهای دیگر باید در اولویت قرار گیرد. البته به دنبال برگزاری این کنگره چاپ شاهنامه در داخل و خارج از کشور افزایش پیدا کرد.
نظر شما