در این رویداد آثار برگزیدگان استانی در مرحله نهایی ارزیابی و در چهار رشته اسباببازی (85 اثر)، عروسک (300 اثر)، نوشتافزار ایرانی اسلامی (134 اثر) و هدایای فرهنگی (1454 اثر) مورد داوری قرار گرفتند که بر این اساس در بخش هدایای فرهنگی، بهاره رحمتی از استان لرستان و شهر خرمآباد حائز رتبه دوم کشوری شد.
جانعلیپور، ضمن ارائه گزارشی از روند اجرایی جشنواره افزود: امسال شاهد اضافه شدن 16 استان جدید به فرایند ارسال آثار بودهایم و نخستین جایزه فیروزه در تمام استانها شرکتکننده داشته است؛ همچنین شاهد افزایش موضوعات نیز بودهایم که این مسأله با فعالشدن دبیرخانه تدوام خواهد داشت.
وی با اشاره به تعداد آثار ارسالی در این جشنواره عنوان کرد: ۸ هزار اثر از ۲هزار و ۷۰۰ هنرمند در بخشهای مختلف در مرحله اول داوری شدند.
جانعلیپور درباره مصوبات جدید شورای سیاستگذاری در دوره هفتم فیروزه افزود: به پیشنهاد همکاران و تصمیم شورا و موافقت وزارت ارشاد مبلغ جایزه در این دوره با افزایش 2.5 برابری همراه بود.
احمدوند، در این مراسم با اعلام خبر تشکیل دبیرخانه دائمی محصولات فرهنگی با هدف حمایت از محصولات فرهنگی افزود: این دبیرخانه برای شناسایی آثار، معاضدت، حمایت از محصولات فرهنگی در طول سال فعال خواهد بود.
وی افزود: امیدواریم این دبیرخانه از ابتدای سال آینده با قوت و همفکری صاحبنظران بتواند اثرگذار باشد چراکه رونق این عرصه میتواند اشتغالزا، ثروتآفرین و پیشبرنده باشد.
بهاره رحمتی متولد 1364 در شهر خرمآباد است، او کارشناس گرافیک و مؤسس آموزشگاه هنری اردیبهشت با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین مربی هنر در مدارس خرمآباد است.
وی فعالیت هنری خود را در سال 1390 با کار بر روی دستساختهها و به تعبیر خویش، دلساختههای اردیبهشتی و احجامی مانند سنگهای صیقلی، بلوط، انار، سفال و چوب آغاز کرد.
گفتنی است بهاره رحمتی در اولین دوره جشنواره کالاها و محصولات فرهنگی استان لرستان که همزمان با هفتمین دوره جایزه ملی فیروزه برگزار شد، در بین 150 اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره استانی رتبه دوم بخش هدایای فرهنگی را در مرحله استانی نیز کسب کرد.
نظر شما