مرضیه احمدی، نویسنده و مدیر پروژه کتاب « فکرشم نکن» هدف از چاپ این کتاب را نشان دادن مادرانی دانست که در قاب زندگیشان هدف مشترکی وجود دارد.
وی ادامه داد: آدم کوچولوها در هیاهوی دنیای آدم بزرگها تصاویر شیرین و با طراوتی خلق میکنند. تصاویری که دیدنش خالی از لطف نیست. نویسندگان این کتاب دوربینهای مادرانهشان را دست گرفتند تا دنیای آدم کوچولوها را شکار کنند. لحظههایی که دیدن چندبارهاش هم خنده به لب میآورد. لحظههایی که حس زندگی دوباره دارد. لحظههایی سخت که تنها صبر مادرانه میتواند بارش را به دوش بکشد. لحظههایی که بیننده را از جا بلند میکند و با تمام وجود تشویقش میکند.
احمدی افزود: 16 نویسنده دور هم نشستند، گپ زدند و خاطرات ریز و درشتشان را مرور کردند تا ناداستان مادریشان متولد شود. ناداستانهایی که شاید برای برخی مثل داستان باشد. روایت تلاش و پشتکار زنانی که میخواهند قاب عکس زندگیشان را بزرگتر کنند.
وی بیان کرد: در هر روایت، پای بچههایی در میان است که نقش خطیر مادری را به این 16 زن تقدیم کردهاند. از بچهای که آمدنش به این دنیا پر از پیچ و تاب بوده است تا بچهای که روح حیات را به خانهای آورده است. از بچهای که مامان دکترش را متمایز کرده است تا بچهای که کشف دنیای جدیدی را برای مامان مهندساش به ارمغان آورده است. از بچهای که هدیه الهی بوده است تا لحظههای شیرین و تحیرآور دیگر.
مدیر پروژه کتاب « فکرشم نکن» به هدف نوشتن این کتاب از سوی 16 نویسنده اشاره کرد و گفت: هدف این کتاب ارائه الگوی مادر نمونه نیست، بلکه نشان دادن مادرانی است که در قاب عکس زندگیشان هدف مشترکی وجود دارد. روایتها واقعبینانه، غیرکلیشهای و به دور از نماد و استعاره است. روایت حقیقی زندگی است که در هیاهوی رسانه و فناوری شاید کمتر به چشم آید.
وی در پایان ضمن تشکر از همکاری و همراهی انتشارات معارف برای چاپ این مجموعه، از نویسندگان مشارکتکننده در این پروژه نام برد و یادآور شد: لیلا آصالح، مرضیه احمدی، نسیبه استکی، طاهره اکبری، سیدهزهرا برقعی، راضیه ترکان، زینب جلوانی، سمانه خاکبازان، مهدیه شبانی، زهره شریعتی، نسترن صمیمی، فاطمه صولتی، سمیه عالمی، راضیه عزیزی اشنی، زهرا عوض بخش و فائضه غفار حدادی نویسندههایی بودند که در این پروژه همکاری داشتند.
نظر شما