شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
۳۴۰۰ نسخه خطی فارسی در کتابخانه ملی برلین موجود است

دانشجویان دانشگاه بوخوم آلمان با حضور در بنیاد ایران‌شناسی، با مدیران و معاونین بنیاد دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، دانشجویان دانشگاه بوخوم آلمان با حضور در بنیاد ایران‌شناسی، با مدیران و معاونین بنیاد دیدار و گفتگو کردند. در این نشست دکتر کلهر، مشاورعالی محترم‌ ریاست؛ دکتر شریف‌زاده، مشاور و رئیس پژوهشکده ایران‌شناسی؛ دکتر احمدوند، معاون پژوهشی بنیاد ایران‌شناسی؛ حقیقی، مدیرکل پژوهشی بنیاد؛ دکتر راعی مدرس ایران‌شناسی و زبان فارسی دانشگاه بوخوم و دکتر یاسمین گوکپینار، معاون دپارتمان شرق‌شناسی و مطالعات اسلامی و تنی چند از دانشجویان شرق‌شناسی دانشگاه بوخوم حضور داشتند.

در ابتدای نشست راعی، ضمن معرفی کوتاهی از مرکز شرق‌شناسی دانشگاه بوخوم، اظهار داشتند: تاکنون فعالیت‌های دانشگاه بوخوم بیشتر به زبان فارسی و حوزه مطالعاتی آسیای صغیر و کشورهای عربی معطوف بوده و کمتر به مطالعات ایران پرداخته شده است که امیدواریم با ارتباط با بنیادایرا‌ن‌شناسی به‌این مهم دست یابیم.

سپس کلهر، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان شرق‌شناسی دانشگاه بوخوم ابراز کردند: بنیاد ایران‌شناسی‌آمادگی کافی جهت انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه بوخوم در مورد برگزاری کلاس‌های دانش‌افزایی برای دانشجویان، تبادل استاد و دانشجو را دارد. ایشان همچنین پس از معرفی اجمالی مجموعه بنیاد ایران‌شناسی به پرسش‌های دانشجویان دانشگاه بوخوم پاسخ دادند.

در ادامه شریف‌زاده نیز ضمن ابزار خرسندی از ایجاد ارتباط بین بنیاد ایران‌شناسی و دانشگاه بوخوم، پیرامون گسترش همکاری‌های پژوهشی گفت: آلمان یکی از مراکز بسیارخوب در زمینه نگهداری نسخ خطی فارسی در دنیاست. نظیر کتابخانه ملی برلین که در آن ۳۴۰۰ نسخه خطی فارسی موجود است و یا کتابخانه دولتی باواریا که بیش از ۶۰۰ نسخه خطی فارسی از جمله شاهنامه فردوسی، خمسه نظامی و سایر موارد نگهداری می‌شود. لذا امیدواریم، فعالیت‌های پژوهشی مشترکی در حوزه مباحث ایران‌شناسی انجام دهیم.

در ادامه احمدوند، عنوان کرد: آنچه همه ما را دور هم جمع کرده «ایران» است و ما در صدد انعقاد تفاهم‌نامه جامع با موضوعات آموزشی، پژوهشی، انتشارات مشترک و تبادل استاد و دانشجو با مؤسسات مرتبط هستیم و انشالله بتوانیم این اقدام را با دانشگاه بوخوم آغاز کنیم.
در پایان جلسه مهمانان از مجموعه نمایشگاههای بنیاد ایران‌شناسی بازدید کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها