متاسفانه در محیط کار روانشناسی بالینی و محیط آموزشی کشور اغلب دیده میشود که به فرایند تشخیص و در واقع رسیدن به یک تشخیص رسمیبه عنوان سنگ بنای درمان، آنطور که باید اهمیت داده نمیشود.
او با بیان اینکه این کتاب در واقع یک اثر تخصصی در حوزه سلامت روان است افزود: هر آن کسی که در این حوزه فعالیت میکند، از جمله روانپزشکان، روانشناسان بالینی، مشاوران، روانشناسان تربیتی و... میتوانند از این کتاب استفاده کنند. نکته مثبت این کتاب این است که افراد با هر هر سطحی از دانش در این حوزه میتوانند با این کتاب ارتباط برقرار کنند. در واقع چه شما دانشجوی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا باشید، و چه از درمانگران تازه کار یا با تجربه باشید، میتوانید از این کتاب استفاده کنید.
به گفته او، به طور کلی نگاه مترجمان این کتاب عمومیسازه دانش، یک نگاه بایدی و مفید است. متاسفانه در ایران، در رابطه با حوزه سلامت روان کمتر فرهنگ سازی و عمومیسازی انجام میشود. اصطلاحی که اغلب از آن به عنوان سواد روانشناختی یاد میشود. این یعنی اینکه افراد یک جامعه باید از حداقلهای علم روانشناختی آگاه باشند. مسئله شناخت اختلالات و تشخیص میتواند یکی از موضوعات مهم برای عمومیسازی در حوزه سلامت روان باشد.
سلیمانیان تاکید کرد: متاسفانه در محیط کار روانشناسی بالینی و محیط آموزشی کشور اغلب دیده میشود که به فرایند تشخیص و در واقع رسیدن به یک تشخیص رسمیبه عنوان سنگ بنای درمان، آنطور که باید اهمیت داده نمیشود.
نظر شما