نویسندهای که به سیره عملی امام خمینی(ره) نگاه ویژهای دارد
همیشه راه برون رفت از مشکلات بازگشت به سیره امام خمینی(ره) است
محسن باقری درباره دغدغههای خود برای نوشتن کتابی درباره امام خمینی(ره) میگوید: این انقلاب با تفکر و الهام از مردی آغاز شد که دارای فضائل و سلوکی بوده که هر فرد و جامعهای را متحول میکرد.
باقری برخلاف تحصیلات متوسطه و دانشگاهی خود که در رشته ریاضی و مهندسی مکانیک بوده، از نوجوانی علاقه و استعداد فراوانی در حوزه ادبیات و نویسندگی داشته و تا کنون چندین جلد کتاب از او منتشر شده است.
یکی از کتابهای باقری، «پای صحبت دوست» است که به زندگینامه حضرت امام خمینی(ره) از تولد تا زمان ارتحال و همچنین سیره عملی و خاطرات ایشان اختصاص دارد.
این کتاب با زبانی ساده، بدون تکلف و گویا برای مخاطبان و خوانندگان به ویژه نسل جوان تالیف شده و سیما و سیره بنیانگذار جمهوری اسلامی را به خوبی تبیین میکند.
در بخشهایی از این کتاب آمده است: در طول 14 سال تبعید به نجف، هر شب به حرم امیرالمونین(ع) می رفت. یک شب به حرم نرفت. بعدا معلوم شد که در آن شب سفیر ایران(نماینده شاه) به حرم آمده و فیلمبرداری می شده است.
بعضی مواقع بدون آنکه به ما بگویند به آشپزخانه می رفتند و برای ما چای میریختند. مکرر به خانواده می گفت مواظب اخلاق و سیرت خود باشید. خودتان را نگیرید.
در ساعات آخر عمرشان خانواده را صدا زدند و گفتند: این راه راه سختی است. گناه نکنید. ترک گناه آسانتر از عذاب خداست. نماز را در اول وقت بخوانید.حتی اگر در پیاده رو خیابان هم باشید نماز خود را اول وقت بخوانید.
البته این کتاب به صورت دوزبانه(فارسی و انگلیسی) نیز برای مخاطبان غیرایرانی منتشر شده است.
باقری همچنین کتابی با عنوان سرزمین آسمانی نوشته که سفرنامه وی به خانه خدا و شرح و توصیفی درباره اماکن مقدسه در سرزمین حجاز است.
در بخشهایی از این کتاب آمده است:
مسجدالنبی در آغاز هشت ستون داشته که از نخل خرما بوده است که هر کدام به مناسبتی نامی یافتهاند و امروز این ستونها محل عبادت و ذکر پیروان آن پیامبر اعظم(ص) است.
تو گویی اینجا( کعبه) مرکز آفرینش است و این طواف، تمثیل حرکت سبحانی عالم.
محسن باقری درباره دغدغههای خود برای نوشتن کتابی درباره امام خمینی(ره) سخن گفته است. وی میگوید: «این انقلاب با تفکر و الهام از مردی آغاز شد که دارای فضائل و سلوکی بوده که هر فرد و جامعهای را متحول میکرد. اینکه در کشورهای دور بعد از سالها سیره امام بزرگوار همواره یادآور مسلمانان کشورهاست به خاطر نحوه سلوک و رفتار آن یگانه دوران است.
مخاطب اساسی این کتاب نسل جوان است که با طراحی زیبا گوشههایی از رفتار و تفکرات آن مرد بزرگ را در حوزههای اجتماعی، سلوک فردی، سیاسی، اقتصادی حقیقتاً به تصویر کشیده است. این روزها که این التهابات را میبینم به یاد آن خاطرات میافتم و حلقه مفقوده در رجوع به تفکر و سلوک امام بزرگوار است.
کتاب پای صحبت دوست با ترجمه زبان انگلیسی به 8 کشور مسلمان پخش و ارائه شده که شاید بتوانم گوشهای از تفکر زلال امام را به جامعه تزریق کنم.»
نظر شما