به منظور تسهیل روند اطلاعرسانی؛
منابع کتابخانه پژوهشکده باستانشناسی در سامانه کتابخانهای پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری ثبت شد
تمامی منابع کتابخانه پژوهشکده باستانشناسی که شامل گزارش، کتابهای فارسی و لاتین و فایل گزارشها است، وارد سامانه کتابخانهای پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری شده و کاربران کتابخانه از طریق اینترنت، توانایی سرچ منابع این مرکز را دارند.
او افزود: مجموعه کتابخانه با 225 عنوان کتاب اهدایی کتابخانه موزه ملی آغاز به کار و از همان ابتدای تاسیس شروع به جمع آوری گزارشهای باستان شناسی کرد.
عبدی از جمله اهداف این کتابخانه را ارائه خدمات اطلاعرسانی و تسهیل فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهش در خصوص باستانشناسی خواند و تصریحکرد: این مرکز در راستای تحقق اهداف در امر گردآوری، حفظ و نگهداری و اشاعه اطلاعات به طور اختصاصی در زمینه باستانشناسی فعالیت میکند.
مسئول کتابخانه و مرکز اسناد پژوهشکده باستانشناسی بیان کرد: همچنین این مرکز جهت تسهیل روند اطلاعرسانی و رفع نیازهای اطلاعاتی استفاده کنندگان، اقدام به تهیه کتابخانه دیجیتال و اسکن منابع چاپ شده کرده است.
او اظهار کرد: هسته اصلی مرکز اسناد پژوهشکده باستانشناسی تا به امروز دارای 3245 جلد گزارش است که در سامانه اطلاعات مرکز اسناد ثبت شده، همچنین تا نیمه اول آذر ماه 1401، 1141حلقه CD به پژوهشکده ارسال و با کد شناسایی و رده بندی مختص به خود در آرشیو کتابخانه و مرکز اسناد پژوهشکده باستانشناسی ذخیره و نگهداری میشود.
مسئول کتابخانه و مرکز اسناد پژوهشکده باستانشناسی افزود: تمامی منابع کتابخانه پژوهشکده که شامل گزارش، کتابهای فارسی و لاتین و فایل گزارشها است، وارد سامانه کتابخانهای پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری شده که کاربران کتابخانه از طریق اینترنت، توانایی سرچ منابع کتابخانه پژوهشکده باستانشناسی را دارند.
او در پایان تعداد کل فایلهای PDFثبت شده در کتابخانه را 1141 حلقه CD، کتب فارسی این مجموعه را 1727 عنوان، تعداد مجلات فارسی را 400 جلد و کتب انگلیسی را 875جلد عنوان کرد.
عبدی با بیان اینکه اکثر مراجعه کنندهها، مطالعه در مکان انجام میدهند و یا به صورت اینترنتی ( تلگرام و واتساپ) پی دی اف و ایمیل مقالات و منابع در اختیار پژوهشگران قرار میگیرد افزود: تعداد کل رکوردهایی که در سامانه آذرسا تعریف شده (کتاب فارسی، کتاب لاتین، گزارش و دیداری شنیداری) 7917 مورد است.
نظر شما