جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح کرد؛
مأموریت رئیسجمهور به وزیر فرهنگ برای همفکری با تولیدکنندگان و هنرمندان درخصوص صوت و تصویر فراگیر
جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: قانون مربوط به مجوزهای صوت و تصویر فراگیر، پروندهای کاملاً باز برای مجموعه دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و با دستور رئیسجمهور در تلاشیم تا نظر همه ذینفعان حوزه صوت و تصویر فراگیر ارزیابی و تأمین شود.
وی افزود: اگر صوت و تصویر فراگیر را با در نظر گرفتن فناوریهای روز و با نگرشی آیندهپژوهانه مدیریت کنیم، بسیاری از چالشهای این حوزه مرتفع خواهد شد. مهم این است که به تعریفی واحد در تقسیم وظایف برسیم.
معاون حقوقی امور مجلس و استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در قرائتی که ما از این قانون داریم همه حوزههایی که پیش از این با وزارت فرهنگ بود، همچنان با این وزارتخانه خواهد ماند و حوزه سریالهای خانگی ایرانی، برنامههای تلویزیونی و پخش زنده را همچنان در حوزه صداوسیما میدانیم. امیدواریم که پیرو دستور رئیسجمهور به یک سند تقسیم کار مشخص برسیم. خوشبختانه به سمت نقاط روشن پیش میرویم.
جانشین وزیر فرهنگ تصریح کرد: همانطور که پیشتر عنوان کردیم، به نظر ما شیوه موفق مدیریت و نظارت در این حوزه شیوه هیئت نظارت بر مطبوعات است. شاید چنین تلقی شود که صفر تا صد نظارت بر مطبوعات با وزارت ارشاد است. اما واقعاً ابتکار عمل با هیئت نظارت با مطبوعات است. یک هیئت فراسازمانی و فرادستگاهی و حتی فراقوهای که از وزارت فرهنگ گرفته تا قوه قضائیه و مقننه و خود اصحاب رسانه در آن نماینده دارند. این شیوه تجربهای مدنی و نظارتی موفق است.
به گزارش مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هاشمی گفت: وزارت فرهنگ ذاتاً یک نهاد مقرراتمحور و تنظیمگر و ناظر است؛ اما سازمان صداوسیما یک سازمان عملیاتی است. ما طبق این مصوبه در بخشهای مختلف یک روال معلوم و مشخصی برای تنظیمگری داریم.
جانشین وزیر فرهنگ تأکید کرد: با ساترا جلسات خوبی داریم و تعامل و همکاری مناسبی وجود دارد. اما گاهی اظهاراتی ازسوی برخی دستگاهها و رسانههای مربوط به صداوسیما منتشر میشود که اذهان عمومی را دچار سردرگمی میکند. آنچه به این مسئله جهت داد قرائت غیرشفافی بود که از جاهای مختلفی گفته شد.
وی افزود: ما با صداوسیما یک هدف مشترک داریم و آن هدف مشترک مسئله محتوا است. البته محتوا نه به معنی قیچی دست گرفتن و سانسورگری. همچنین این امر یکی از اموری است که باید با مرزبانی و صیانت از خطوط قرمز انجام شود. ولی مسئله خطوط سبز مسئله جدیتری است که همه در ارگانهای مرتبط حامی آن هستیم تا رضایت همه مخاطبان و کسانی که در پلتفرمها تولیدکننده هستند جلب شود.
نظر شما