مازندران - با حضور استاندار مازندران مراسم رونمایی از کتاب «اطلس اقتصادی و سرمایهگذاری مازندران» برگزار شد.
سید محمود حسینیپور با اشاره به اینکه بدون توجه به اطلاعات پایه، برنامه توسعهای نوشته نمیشود، اظهار کرد: باید اطلاعات پایه را داشته باشیم و بر مبنای اطلس اقتصادی حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه خلا اساسی و ساختار معیوب استانداری مازندران، مانع مدیریت استراتژیک است، افزود: چرا که در همه حوزهها در اطلاعات پایه مشکل داریم و بانک اطلاعاتی وجود ندارد.
این مسئول با اشاره به اینکه نگارش کتاب اطلس اقتصادی، شروع یک حرکت استراتژیک در مازندران است، تصریح کرد: میخواهیم همه دستگاههای مسئول، اطلس پیشنهادی را مورد نقد و بررسی قرار دهند و برای هوشمندسازی استان، نیازمند همکاری همه هستیم.
حسینیپور ادامه داد: این سخنان، نافی اقداماتی که در گذشته انجام شده، نیست.
وی خاطرنشان کرد: در بخشهای مختلف، هژمونی مشخصی وجود ندارد تا با زنجیره متصل، اتفاقات خوب رقم بزنیم اقدامات جزیرهای است و به خوبی نشان داده نمیشود.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه شاه بیت اطلس اقتصادی باید زنجیره ارزش را برای هر یک از بخشهای مختلف، مشخص کرده و نقطه اتصال را نزدیک کند، اظهار کرد: نگارش این کتاب، اقدام ارزشمندی است و در سطح دانشگاه و مراکز معتبر پژوهشی مورد توجه قرار گیرد.
این مسئول افزود: امروز باید بتوانیم در رقابتهای بینالمللی، مازندران را در فضای مجازی شرکت داده و این تعامل و ارتباط را با کشورهای هدف، برقرار کنیم.
حسینیپور گفت: به دلیل اینکه در آستان عید غدیر، کتاب اطلس اقتصادی مازندران رونمایی میشود این اطلس باید باعث تحول بزرگ حوزههای مختلف شود.
دورهم نشینی فرصتهای سرمایهگذاری مازندران در اطلس اقتصادی
نویسنده کتاب اطلس اقتصادی مازندران در ادامه این نشست، اظهار کرد: تحقق اهداف و برنامههای توسعهای استان، امری اجتنابناپذیر است.
سیفالله طالبی افزود: تدوین این کتاب از آذر ماه سال گذشته شروع شد اواخر اردیبهشت امسال به پایان رسید.
وی گفت: مازندران نیازمند تدوین اطلس اقتصادی و سرمایهگذاری بود تا با شناسایی زیرساخت در حوزههای مختلف، فرصتهای سرمایهگذاری فراهم شود.
این پژوهشگر تصریح کرد: کتاب اطلس اقتصادی مازندران، شامل تمامی موارد مرتبط با فرصتهای کسب و کار در استان است که شاید به آنها خوب نپرداختهایم.
طالبی ادامه داد: با اطلس اقتصادی سعی کردیم این اطلاعات در دسترس جامعه هدف قرار گیرد.
اطلس اقتصادی، پایان کار نیست
در بخش دیگری از این نشست، مشاور استاندار مازندران اظهار کرد: اطلس اقتصادی مازندران، بر اساس ضرورت نیاز استان به شناخت هرچه بهتر و تاکید چند باره وزیر کشور درباره اطلس اقتصادی، تدوین شد.
حجتالاسلام علیاصغر عالی با بیان اینکه
رونمایی کتاب، پایان کار نبوده و شروع کار است، افزود: ادامه اطلس اقتصادی مازندران، «سیمای فرصتهای سرمایهگذاری» استان است که به تفکیک هر شهرستان، نگارش میشود.
وی گفت: در ادامه، اجرای طرح سامانه فرصتهای سرمایهگذاری، اطلاعات به روز رسانی میشود تا سرمایهگذاران با چشم باز ورود و بهترینها را انتخاب کنند.
عالی با بیان اینکه شرط موفقیت در امور مختلف، در اختیار داشتن اطلاعات درست و مطمئن است تا بر مبنای آن بر نامهریزی و تصمیمگیری شود، تصریح کرد: اقدامات نامناسب و نابسامانیها ناشی از آمار نادرست است اما بر پایه آمار اصولی، میتوان سرمایهها را در عرصههای مختلف حفظ کرد.
به گزارش ایبنا، کتاب اطلس اقتصادی و سرمایهگذاری مازندران، توسط سیفالله طالبی و علیاصغر عالیشاهی نگارش شده است.
ضرورت تدوین اطلس اقتصادی، آشنایی با سیر تحولات مازندران، صنعت بیمه، راهبردهای اقتصادی و سرمایهگذاری، شاخصهای اقتصادی مازندران، تسهیلگری سرمایه، هوشمندسازی در گستره حکمرانی مردمی اقتصادی و سرمایهگذاری، بخشی از 14 فصل این کتاب را شامل میشود که توسط انتشارات «هوشمند تدبیر» منتشر شده است.
نظر شما