همدان - مسئول مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری استان همدان گفت: حاصل فعالیت ۱۳ ساله خانه ادبیات کودک و نوجوان همدان، چاپ ۱۲ کتاب بوده و چهار کتاب نیز در دست چاپ است.
وی ادامه داد: ضرورت ایجاد جلسات جداگانه شعر و داستان، موجب شد که در ابتدای سال ۹۳ کانون داستان کودک و نوجوان با عنوان «قلمک» نیز کار خود را آغاز کند به طوری که جلسات قلمک با بیش از 9 سال سابقه برگزاری به صورت مداوم، استعدادها و نویسندگان زیادی را کشف کرده و پرورش داده است.
مسئول مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری همدان خاطرنشان کرد: هنوز پس از ۹ سال هر کدام از نویسندگان این کانون، در عرصه ادبیات کودک و نوجوان صاحب نام هستند و آثارشان در مجلات و نشریات کشور به چاپ میرسد.
وی با اشاره به اینکه در این کانون کتابهای متعددی به چاپ رسیده و در جشنوارههای ملی و استانی خوش درخشیدهاند، افزود: حاصل فعالیت ۱۳ ساله خانه ادبیات کودک و نوجوان، ۱۲ کتاب چاپ شده و چهار کتاب در دست چاپ است.
زندی اضافه کرد: برگزاری حدود ۲۵۰ جلسه شعر و داستان، بیش از ۲۰ کارگاه تخصصی با حضور اساتید برجسته و معرفی بیش از ۲۰ شاعر و نویسنده کودک و نوجوان به جامعه ادبی از دیگر اقدامات به شمار میرود.
وی ادامه داد: تشکیل «جلسه ایده داستان» با محوریت و هدف تولید داستان با مقتضیات روز برای کودک و نوجوان، از دیگر اقداماتی است که از سال ۱۴۰۱ و در خانه ادبیات کودک و نوجوان آغاز شده که در دوره اول سه کتاب داستان کودک و نوجوان را در کمتر از یک سال تولید و به چاپ رسانده است.
زندی به تازهترین آثار تولید شده در خانه ادبیات کودک و نوجوان حوزه هنری استان همدان هم اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۱- ۱۴۰۲ «من صبر ندارم» نویسنده معصومه کریمی، «راز نفر سوم» نویسنده مهین سمواتی، «نوربابا و زورهای عجیب و غریب» نویسنده ژیلا طاهری تیزرو، «ما دوتا» و «قلب ستارهای من» نویسنده فرزانه رحمانی و «کاشکی اجازه داشتم» شاعر حجت یحیوی به چاپ رسیده است.
وی در پایان اضافه کرد: امیدواریم با همیاری فعالان این عرصه و همکاری مسئولان و با تولید بیشتر و بهتر آثار فاخر، حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان در بارور شدن این نهال رو به رشد، گامهای موثرتری بردارد.
نظر شما