مازندران - مدیرکل کتابخانههای عمومی مازندران گفت: در کتابخانه مرکزی ضمن فراهمسازی فضای فعالیت قوی برای نویسندگان، بخشی راهاندازی خواهد شد تا تمامی آثار نویسندگان به ویژه نویسندگان بومی در آن جمعآوری شده و مورد استفاده اعضا قرار گیرد.
وی با اشاره به همبستگی و ارتباط نزدیک قلم با موضوع کتاب، کتابخوانی و کتابخانه افزود: در دورهای از زندگی به سر میبریم که به خاطر وجود تکنولوژیهای هوشمند و مدرن با پدیده انفجار اطلاعات و گوناگونیِ محتوا به صورت الکترونیکی و دیجیتال روبهرو هستیم.
مدیرکل کتابخانههای عمومی مازندران گفت: ممکن است در بین این تولیدات، آثار نامناسب، کمارزش و غیرمفید هم وجود داشته باشند بههمینخاطر، ضرورت وجود حساسیت، دقت و توجه بیشتر در نویسندگی بیش از پیش آشکار میشود.
این مسئول به ارزش کتابخانه با عنوان بهترین مکان برای تولید محتوای معتبر اشاره کرد و ادامه داد: نویسندگی و خلق آثار با ارزش، مفید و کاربردی، نیاز ویژه به مطالعه منابع مهم گوناگون، تمرکز و تفکر دارد.
مهدیانپور تصریح کرد: کتابخانه به منزله پایگاه قوی و معتبر دانش، با در اختیار گذاشتن این منابع و فضای مناسب، کمک شایان و چشمگیری به نویسندگان و اهالی فرهنگوهنر میکند و آنها میتوانند با استفاده از امکانات کتابخانه شانس خود را در تقویت خلق آثار مهم و یادگاری با ارزش برای نسل آینده افزایش دهند.
وی در حمایت از اهالی بومی قلم یادآور شد: در کتابخانه مرکزی ضمن فراهمسازی فضای فعالیت قوی برای نویسندگان، بخشی راهاندازی خواهد شد تا تمامی آثار نویسندگان به ویژه نویسندگان بومی در آن جمعآوری شده و مورد استفاده اعضا قرار گیرد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی مازندران اظهار کرد: با توجه به بودجه اندک، خرید کتاب در نهاد کتابخانههای عمومی کشور، همچنان امکانپذیر اما در عین حال مسئله بررسی و تایید آن توسط نهاد بسیار مهم است.
وی خاطرنشان کرد: کتابخانه به دلیل اینکه با عموم مردم ارتباط دارد، فضای خوبی است تا اعضا و عموم با اهالی قلم آشنا شده و از راههای مختلف به ویژه شرکت در دورههای آموزشی نویسندگی، شعرخوانی و فن گویندگی که توسط این اهالی در کتابخانهها برگزار میشود، از تجربه و هنر استادان بومی هم در کنار استادان ملی استفاده کنند.
در این دیدار که به مناسبت روز قلم برگزار شد نویسندگان مورد قدردانی قرار گرفتند.
نظر شما