دوشنبه ۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
مطالعه و آگاهی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارد

آذربایجان‌غربی-مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان‌غربی گفت: مطالعه و کتابخوانی از نیازهای اساسی جامعه است و مطالعه و آگاهی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)  در ارومیه، رضا مهرافروز ظهر دوشنبه در جلسه تفاهمنامه همکاری که مابين اداره كل كتابخانه‌های عمومی و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان آذربایجان‌غربی منعقد شد، با اشاره به نقش مطالعه و آگاهی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، گفت: 193 هزار نفر در استان، تحت پوشش کمیته امداد خمینی (ره) هستند؛ با توجه به اینکه از این تعداد، 27 هزار نفر دانش آموز و یک هزار و 200 نفر دانشجو هستند؛ انعقاد این تفاهم‌نامه گامی مؤثر در راستای افزایش معلومات عمومی، ارتقاء سطح دانش و در نتیجه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در نسل جوان خواهد بود.

وی ادامه داد:  مطالعه و کتابخوانی از نیازهای اساسی جامعه است و امیدواریم در چهارچوب این تفاهم‌نامه و با اقدامات و برنامه‌های سازماندهی شده و هدفمند، عموم مردم به ویژه نسل جوان را به سوی مطالعه و کتابخوانی سوق دهیم.

مهرافروز گفت:  انجام امور تبلیغی و ترویجی در حوزه کتاب و کتابخوانی، همکاری‌های مشترک فرهنگی، پژوهشی، آموزشی، همکاری در برگزاری فعالیت‌ها و جشنواره‌های فرهنگی از قبیل جشنواره ملی رضوی، مسابقات کتابخوانی، مقاله‌نویسی، جلسات نقد و بررسی کتاب و ... از مفاد این تفاهم‌نامه می‌باشد.

خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی نیز ضمن تأکید بر لزوم فراهم کردن بستر مطالعه برای عموم  مردم و اقشار جامعه گفت: کتابخانه‌های عمومی، پاتوقی فرهنگی، اجتماعی و هنری برای تمامی اقشار هستند و ضمن ارائه خدمات مختلف فرهنگی - اجتماعی، زمینه آشنایی عموم مردم به ویژه نسل جوان را با هویت ملی و  فرهنگی فراهم می‌آورند.  

وی ضمن اشاره به اینکه برقراری عدالت فرهنگی از اهداف نهاد کتابخانه‌های عمومی است، گفت: به دلیل کمبود امکانات فرهنگی-اجتماعی در مناطق محروم، اجرای برنامه‌های کتاب محور نقش مؤثری در نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی، ایجاد عادت به مطالعه و تربیت نسل کتابخوان خواهد داشت.

معصومی گفت: کتابخانه‌های عمومی با طراحی و اجرای برنامه‌های فرهنگی ترویجی و کتاب محور، درصدد رفع محرومیت‌های فرهنگی و اجتماعی، تسهیل دسترسی به منابع خواندنی، نشاط آفرینی و ... در مناطق کم برخوردار  هستند؛ تعامل و هم افزایی دو سازمان  در زمینه‌های مرتبط، در تقویت فرهنگ کتابخوانی و نهادینه کردن آن به عنوان یک ارزش اجتماعی نقش مهمی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها