پنجشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۵
هر دهه هشتادی «هیس‌طوری» می‌تواند سفیر کتابخوانی و کنش‌گری خلاق در میان همسالانش باشد

مدیر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی درباره نوجوانان شرکت‌کننده در پویش کتابخوانی «هیس‌طوری» گفت: نوجوانان پسر و دختر این پویش دارای اذهان تیز و برنده‌ای از جغرافیای گوناگون کشور و اقشار متفاوت جامعه هستند که همگی پذیرای علوم و دانایی همراه با بینش و قوه تحلیل مناسب هستند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، سجاد صفارهرندی، مدیر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی با دهه هشتادی‌های «هیس‌طوری» به عنوان بزرگ‌ترین پویش کتابخوانی کشور در قالب کارگاهی آموزشی دیدار و گفت‌وگو کرد.

صفارهرندی گفت: پویش کتابخوانی «هیس‌طوری» حرکت ارزشمندی است؛ چرا که دهه هشتادی‌ها را به سوی مطالعه کتاب پرمغزی به نام «سرگذشت استعمار» هدایت کرد و از همه مهم‌تر آنها را وادار به کنش‌گری‌های خلاقانه بر اساس آن کرد.

وی با اشاره به کارگاهی که با تدریس خود در اردوی گفت‌وگومحور «هیس‌طوری» برگزار شد، گفت: نوجوانان پسر و دختر این پویش دارای اذهان تیز و برنده‌ای از جغرافیای گوناگون کشور و اقشار متفاوت جامعه هستند که همگی پذیرای علوم و دانایی همراه با بینش و قوه تحلیل مناسب هستند.

صفار هرندی افزود: کارگاهی که در آن با نخبگان بزرگ‌ترین پویش کتابخوانی کشور یعنی «هیس‌طوری» دیدار و گفت‌وگو کردم فرصت خوبی فراهم کرد تا با تیپ‌های مختلف نوجوان روبه‌رو شوم و افکار و نوع نگاه‌شان را به دنیای پیرامون خود درک و فهم کنم. همین که نوجوانان امروز ما به رویدادهای روزانه کشور و دنیا توجه دارند و تحلیل خود را بر اساس آموزه‌های علمی و آگاهانه از آن ارائه کنند نشانه پیروزی «هیس‌طوری» در کار خود است.

مدیر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در ادامه بیان کرد: استمرار برگزاری این پویش کتابخوانی و فعالیت‌های مرتبط با آن قابل دفاع است؛ چرا که می‌توانیم چنین پویشی را با مسیر ترسیم شده‌ای که دارد با دیگر موضوعات مهم نیز برگزار کنیم.

وی در پایان گفت: تداوم ارتباط حوزه هنری کودک و نوجوان با برگزیدگان این پویش نقش مهمی در آینده تاریخی و بینش سیاسی نسل بعدی دارد؛ چرا که هر دهه هشتادی «هیس‌طوری» می‌تواند سفیر این حرکت میان دیگر همسن‌و‌سال‌هایش در مدرسه، محله، دوستان و آشنایان باشد. به منظور محصول این فرصت، هر نوجوان نخبه کتابخوانی پویش با کنشگری‌های خلاقانه خود و تولید محتوای مرتبط با آن می‌تواند وارد عمل شود.

یادآوری می‌شود، پویش کتابخوانی «هیس‌طوری» شهریورماه همزمان با سالروز اشغال ایران توسط متفقین و فرار رضاخان با پشت سر گذاشتن مجموعه‌برنامه‌هایی به کار خود پایان می‌دهد و نفرات برگزیده را معرفی می‌کند. «هیس‌طوری» که یک پویش سراسری حول مطالعه و کنش‌گری، پیرامون ۱۵ جلد کتاب «سرگذشت استعمار» نوشته مهدی میرکیایی است، کار خود را از آبان ۱۴۰۱ آغاز کرد و روند برگزاری آن تا پایان تیرماه ۱۴۰۲ ادامه داشت. هدف اصلی این پویش به بهانه مطالعه ۱۵ جلد کتاب «سرگذشت استعمار» این بود که بچه‌ها با مفهوم مهم و بنیادین ذیل عرصه دشمن‌شناسی و مطالعه تاریخ با عنوان استعمار که از غرب برخاسته است، آشنا شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها