نشست «پژوهشکده مطالعات اجتماعی یا جامعهشناسی؛ پرسشی در باب نسبت آن با پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی» برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، نشست «پژوهشکده مطالعات اجتماعی یا جامعهشناسی؛ پرسشی در باب نسبت آن با پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی» با حضور سیدجواد میری، حمید تنکابنی، مصطفی مهرآیین، سمیه توحیدلو و مریم نصر اصفهانی از اعضای هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار میشود.
این نشست رو سهشنبه ۴ مهر از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن ادب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد شد.
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری همزمان با هفته پژوهش 45 نشست تخصصی را در همکاری با مراکز آموزشی-پژوهشی و معاونتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار و در نمایشگاهدستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار و پژوهشگاه شرکت خواهد کرد.
کتاب «طراحی در معماری شهری؛ تابلوهای اطلاع رسان و هدایتکننده مکانهای شهری و عمومی» نوشته سید مهدی نورانی در نوبت اول ۱۴۰۳ یا ۳۴۴ صفحه و قیمت ۶۸۵ هزار تومان به همت انتشارات کتابسرای میردشتی منتشر شده است.
شهرهای کتاب بهشت خوانندگان هستند، چه از خیابانهای زیبای مملو از کتابفروشیها گذر کنید یا به جشنوارههای ادبی شلوغ مملو از کتابدوستان کشیده شوید؛ شهرهای کتاب پناهگاه همه جانبه برای دوستداران کتاب ایجاد میکنند.
معاون پژوهشی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری شعار امسال هفته پژوهش را «میراثفرهنگی - هویت ایرانی» عنوان کرد و گفت: امسال تلاش شده است تا تمامی برنامههای هفته پژوهش این پژوهشگاه ذیل این شعار و با تأکید بر میراث در خطر ایران برگزار شوند.
ایرانشناسان واقعی کسانیاند که در بزنگاهها دل برای ایران میسوزانند. چارلز ملویل پروژه نگارههای شاهنامه را با حمایت اروپاییها برخط کرد و زمینه پژوهش برای تاریخپژوهان را در جهان ایرانی مهیا کرد.
خورستان -نویسنده خوزستانی کتاب « کوچینگ یککولهپشتی جمع وجور» گفت: این کتاب کمک میکند که آدمها گوهر درون خودشان را پیدا کرده و موجب حرکت آنها به سمت موفقیت میشود.
مرکزی– پنجاه و هشتمین هفته خوانش و تفسیر اشعار کتاب منطق الطیر یا مقامات طیور، اثر شیخ فریدون محمد ابراهیم عطار نیشابوری با عنوان حکایت «مفلسی که عاشق شاه مصر شد» و «خصومت دو مرقّع پوش در دارالقضا» از مقاله بیست و یکم منطق الطیر در خانه فرهنگ اراک برگزار شد.
نظر شما