همدان - نویسنده کتاب «آدینه خونین» خطاب به دستگاههای فرهنگی و نهادهای مربوطه گفت: باید از نویسندگان عرصه فرهنگ ایثار و مقاومت و شهادت به ویژه نوقلمان حمایت کرد.
وی افزود: با توجه به کنجکاوی و علاقه به پژوهش درباره ویژگیهای شهیده دختر ۱۴ساله و شجاعت او و به ویژه مسئله غسل شهادت در شب شهادتش و… تنها توفیق تولید یک اثر کتاب آدینه خونین زندگی نامه شهیده کبری گنجی را داشتم.
وی خاطرنشان کرد: کتاب «آدینه خونین» داستان زندگی دختر 14 ساله اهل روستای گنج تپه است که همواره آرزوی شهادت داشته و آخرین جمعه ماه مبارک رمضان روز قدس سال ۱۳۶۱ در بمباران نماز جمعه همدان به شهادت رسید.
نویسنده کتاب «آدینه خونین» در پاسخ به سوال اینکه «نظر شما در خصوص اهمیت پرداختن به زندگی و خاطرات زن در دفاع مقدس چیست؟» اذعان کرد: در زمان دفاع مقدس و جنگ تحمیلی زنان بخش بزرگی از گردانندگان صحنه جنگ در امر پشتیبانی از خط مقدم و رزمندگان بودند و بسیاری از آنان بیگناه و مظلوم زیر موشکها و خمپارههای این ظالمان جان باختند که متاسفانه به زنان بسیار کم پرداخته شده و بنابراین حساسیت مرا برانگیخت تا در این مسیر گام بردارم.
وی از انتظار خود از دستگاههای فرهنگی، در راستای ترویج فرهنگ و ایثار شهادت بیان کرد: در خواست حمایت از نویسندگان عرصه فرهنگ ایثار و مقاومت و شهادت به ویژه نوقلمان را دارم و قابل توجه است که مقاومت ایستادگی و ایثار و شهادت و پشتیبانی خانوادهها رشادت کوچک مردان بزرگ در صحنه رزم و دفاع از دین و وطن را تک تک افراد در این هشت سال به نمایش گذاشتند.
مهدوی به برنامههای سال آتی خود پرداخت و گفت: قصد تحقیق و پژوهش علمی در خصوص اتفاقات سالهای پر ماجرای هشت سال دفاع مقدس را دارم که قطعا با توکل به خدا و امداد خود شهدا خواهم پرداخت.
نظر شما