کتاب «روانشناسی رانندگی» درآمدی کوتاه بر پژوهشهایی روانشناختی است که به رانندگی مربوطند. هول مولف اثر معتقد است در زمانهای که «ماشینهای بیراننده» بدل به واقعیت میشوند، روانشناسی رانندگی نشان میدهد رفتارها و تصمیمات انسانی چگونه هنوز میتوانند در جاده سرنوشتساز باشند.
در پشت جلد کتاب میخوانیم: «سنمان که بالا میرود رانندههای بهتری میشویم یا بدتر؟ چرا هنگام رانندگی در رفتارهای پُرخطر زیادهروی میکنیم؟ آیا فناوری نقش انسان را در رانندگی کاملاً حذف خواهد کرد؟
روانشناسی رانندگی مقدمهای جذاب است بر عوامل روانشناختیِ دخیل در زمانِ رانندگی. این کتاب با کندوکاو در نقش خصلتهای شخصیتی و کارکردهای شناختی، مانند دقت در هنگام رانندگی، بررسی میکند که چرا در تصادفهای جادهای ایراد از خطای انسانی است، و چگونه میتوان امنیت رانندگان را بهبود داد. نیز این افسانه را از اعتبار میاندازد که مردها از زنها «رانندهترند»، و به این میپردازد که چرا برخی افراد آگاهانه در حین رانندگی از موبایل استفاده میکنند یا مست و نشئه پشت فرمان مینشینند. در زمانهای که «ماشینهای بیراننده» بدل به واقعیت میشوند، روانشناسی رانندگی نشان میدهد که رفتارها و تصمیمات انسانی چگونه هنوز میتوانند در جاده سرنوشتساز باشند.»
کتاب «روانشناسی رانندگی» درآمدی کوتاه بر پژوهشهایی روانشناختی است که به رانندگی مربوطند. هول معتقد است در زمانهای که «ماشینهای بیراننده» بدل به واقعیت میشوند، روانشناسی رانندگی نشان میدهد رفتارها و تصمیمات انسانی چگونه هنوز میتوانند در جاده سرنوشتساز باشند.
مخاطبان در این کتاب میتوانند با عناوینی چون «ادراک و توجه در رانندگی»، «رانندگی با حواس پرت»، «رانندگی، خطر و جوانی»، «تاثیر سن بر رانندگی»، «شخصیت و رانندگی»، «رانندگی با عملکرد ضعیف» و «آینده رانندگی» آشنا شوند.
نظر شما