دوشنبه ۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۲
عصر شعر «طوفان قدسی» در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد

عصر شعر «طوفان قدسی» با محوریت اشعار حوزه فلسطین به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، تیرهای بی‌رحمانه اسرائیل پنج شب پیش بر قلب فرزندان و بانوان فلسطینی نشست، تیرهایی که دردی ماندگار بر پیکر غزه گذاشت، دردی که به واسطه جان ۱۵۰۰ نفر هرگز از یاد نخواهد رفت. در پی این رخدادها شعر و ادبیات که در تمام این سال‌ها نماد مقاومت مردم فلسطین در برابر جور و ستم بوده است، روح جدیدی گرفته است. عصر یکشنبه ۳۰ مهرماه ویژه برنامه «طوفان قدسی» عصر شعر دانشگاهی علامه طباطبایی نیز با محوریت فلسطین با حضور شاعران جوان و با تجربه برگزار شد و سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی رنگ شهادت به خود گرفت.

شاعران جوان حال و هوای خاصی داشتند و چهره‌ها با وجود غم وضعیت فلسطین مصمم بودند برای پایداری و مقاومت در برابر ظلم با کلمات. پرچم بزرگ فلسطین در سالن بیش از همه‌چیز به چشم می‌آمد انگار نور اصلی سالن از پرچم ماندگار فلسطین است، پرچمی که حالا نماد مقاومت در برابر ظلم است و سه پرچم فلسطین شمایل اصلی سالن را تشکیل می‌دهد.

همه امیدوار بودند که شاید کلمات، شعرها و داستان‌ها در طول تاریخ بتوانند گوشه‌ای از اقدامات بی رحمانه رژیم صهیونسیتی را نشان دهند تا شاید تاریخ بتواند این حد از ظلم را قضاوت کند.

اسماعیل امینی شاعر با تجربه ادبیات پایداری، به عنوان اولین شاعر به خواندن شعر جدید خود با محوریت انتقاد به اجلاس سران کشورهای قدرتمند و عدم توجه به مظلومیت فلسطین پرداخت.

سپس فریبا یوسفی به خواندن شعر جدید خود با محوریت بی‌تفاوتی برخی مردم نسبت به شرایط فلسطین پرداخت و احمد بابایی، شاعر مطرح آیینی و انقلاب اسلامی بعد از خواندن شعری در خصوص امام علی (ع)، دومین شعر خود درباره فاجعه بیمارستان غزه خواند که در آن اسرائیل را به یزید تشبیه کرد و باعث متاثر شدن حضار و جاری شدن اشک حاضران روی گونه‌هایشان شد.

همچنین الهام صفالو، شاعر ادبیات پایداری به خواندن شعری با محوریت شجاعت و مقاومت بی‌نظیر مردم فلسطین در برابر ظلم رژیم صهیونسیتی پرداخت و علی داوودی، شاعر و نویسنده ادبیات پایداری در شعر خود بمب‌ها و تیرها را در مقابله با مقاومت مردم فلسطین ناتوان دانست.

سپس رباب کلامی، شاعر جوان انقلابی شعری با محوریت مظلومیت بی‌حد کودکان فلسطینی خواند که با واکنش احساسی حضار همراه شد و در پایان شهادت در جبهه مقاومت را برای نزدیکان خود آرزو کرد. همچنین حامد صافی به خواندن شعر خود با محوریت نابودی رژیم صهیونیستی در آینده‌ای نزدیک پرداخت.

محمدحسن جمشیدی، شاعر و داستان‌نویس جوان ادبیات پایداری شعر خود را با انتقاد از اقدامات کشورهای بزرگ و حامی اسرائیل آغاز کرد و در ادامه مظلومیت مردم فلسطین را محور شعر خود قرار داد و به توحش اسرائیل در حمله به بیمارستان غزه اشاره کرد. همچنین حیدرعلی حزباوی، شاعر و روحانی جوان ادبیات پایداری به خواندن قصیده خود به زبان عربی، زبان غزه پرداخت که با استقبال حاضران همراه شد. او همچنین غزل فارسی خود را با محوریت مقاومت مردم فلسطین و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی قرائت کرد.

در ادامه نماهنگ «طوفان قدسی» با شعر حامد صافی، ترجمه و اجرای حیدرعلی حزباوی اجرا شد. همچنین حسین خزایی شاعر انقلابی جوان شعری با محوریت نابودی رژیم صهیونسیتی در دوری شهید قاسم سلیمانی در آینده نزدیک خواند.

نغمه مستشارنظامی شاعر آیینی از دیگر حاضران در این نشست بود که شعری با محوریت امام علی (ع) تقدیم کودکان مظلوم فلسطینی کرد. همچنین محمدرضا طهماسبی شاعر انقلابی ادبیات پایداری به خواندن شعر خود با تاکید بر ماندن نام فلسطین در آن سرزمین پرداخت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها