چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸
فلسفه و نظریه‌های اجتماعی در خدمت ادبیات نمایشی

صادق رشیدی گفت: در تحلیل‌های نظری ادبیات نمایشی، از گفتمان‌های وابسته دیگر همچون فلسفه یا نظریه‌های اجتماعی و ادبی استفاده می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) چاپ دوم کتاب «نظریه‌های جدید درمورد ادبیات نمایشی و تئاتر» نوشته صادق رشیدی به‌تازگی در ۳۵۸ صفحه توسط انتشارات چاپ شده است.

صادق رشیدی نویسنده کتاب «نظریه‌های جدید درمورد ادبیات نمایشی و تئاتر» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) مطرح کرد: رویکرد کتاب «نظریه‌های جدید درمورد ادبیات نمایشی» علاقه‌مندسازی مخاطب به حوزه مطالعات بین‌رشته‌ای است و در این کتاب از مبانی نظریه‌های هنر، نظریه‌های علوم‌انسانی و نقد ادبی استفاده شده است.

وی افزود: مفهوم مدرن ادبیات و هنر، ارتباط زیادی با روش‌های نظریه‌پردازی هنر و ادبیات دارند. نظریه‌های ناظر بر ادبیات نمایشی، در یک فرآیند بین‌رشته‌ای به دو گروه نظریه‌های انتزاعی و نظریه‌های کاربردی تقسیم می‌شوند.

نویسنده کتاب مطرح کرد: دراین کتاب از سنت نقد ادبی استفاده شده تا به سوالات مخاطبان پاسخ داده شود.

رشیدی عنوان کرد: ادبیات نمایشی و تئاتر، فعالیت‌هایی هستند که توسط نظریه فهمیده می‌شوند. تحلیل‌های نظری درمورد ادبیات نمایشی، صرفاً توصیف اصول کلی این نوع فعالیت نیست؛ بلکه از گفتمان‌های وابسته دیگر همچون فلسفه یا نظریه‌های اجتماعی و ادبی نیز در این تحلیل‌ها استفاده می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط