به گزارش خبرگزاری كتاب ايران(ايبنا)، خادمي كه يكي از بازیگران سريال «سالهاي مشروطه» بود، نوشتن داستان را يكي از فرصتهاي زندگي دانست و درباره اين كتاب گفت: با نوشتن داستان دوست دارم به آرزوي ديرينهام در نوشتن فرصت و مجالي بدهم.
داستان اين كتاب كه از زبان راوي اول شخص روايت ميشود، تا پايان با نوعي تعليق ادامه مييابد كه البته اين تعليق در بخش آخر داستان به اتمام ميرسد.
خادمي در نگارش اين كتاب از زباني روان و ساده استفاده كرده كه خواننده قبل از هر چيز براساس خوانش روان داستان، شايد آن را تا انتها دنبال كند.
اين در حالي است كه با وجود لحن گزارشگونه و زبان محاورهاي داستان در اغلب بخشها، جاي خالي بازيهاي فرمي احساس ميشود.
بخشي از داستان اينگونه نوشته شده است:
«وقتي با غش غش خنده تلفن را قطع كردم، معطلش نكردم، زنگ زدم به سوپر سر خيابان و سبزيفروشي كنار دستش. به سوپر ماركت، سفارش پنجاه بسته كاغد كلاسور دادم و پنجاه رواننويس مشكي، به سبزيفروشي هم پنجاه كيلو قرمهسبزي. آقا عيسي صاحب سوپرماركت با طعنه گفت: «خانم ظروفچي اين همه كاغذ و رواننويس را بايد از بازار بگيرين» و من دست آخر، بعد از اينكه با لحني سرزنشبار به او يادآوري كردم كه جاي آن همه چيپس و پفك و سسهاي رنگارنگ، كه مثل خرچنگ از در و ديوار مغازهاش بالا ميروند، بايد كمي هم به فكر فرهنگ باشد، بهش گفتم: «هرچي تو دست و بالت هست برام بفرست»
رمان «سنجاقكهاي رستمآباد» نوشته فريبا خادمي به شمارگان 1650 نسخه از سوي نشر افراز منتشر شده.
اين كتاب 143 صفحهاي با قيمت 3200 تومان در بازار نشر ارايه ميشود.
فريبا خادمي، بازيگر و فيلمنامهنويس است. بازي در فيلمهاي سينمايي چون ابجد(ابوالفضل جليلي)، گوشواره(وحيد موساييان)، و نغمه(ابوالقاسم طالبي) از فعاليتهاي هنري او به شمار ميآيد. تا غروب(محمد بنايي)، حلقه سبز (ابراهيم حاتميكيا)، عمارت فرنگي (محمدرضا ورزي) و سالهاي مشروطه (محمدرضا ورزي) نيز از سريالهايي است كه خادمي در آنها به ايفاي نقش پرداخته است.
سهشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۸:۰۰
نظر شما