یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۰
نگاهي به نشست‌هاي نقد كتاب دفتر جنبش نرم‌افزاري

دفتر جنبش نرم‌افزاري پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از سال 87 تا دي ماه 89 برگزاري شش نشست در حوزه نقد كتاب را در كارنامه حود به ثبت رساند. اين مركز تصميم دارد در سال 90 با دو رويكرد «توجه بر تازه‌هاي نشر و آثار تاثيرگذار در حوزه دين‌پژوهشي» نشست‌هاي نقد كتاب خود را تداوم و غنا بخشد./

دكتر عبدالمجيد مبلغي، مدير دفتر جنبش نرم‌افزاري پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، در اين باره توضيح داد: اين نشست‌ها از آن جهت از ساير جلسات اين حوزه متمايز بودند كه ادبيات توليد شده از سوي نويسنده را به بوته چالش و بررسي مي‌كشيدند تا آن حوزه با تحليل‌هاي انجام شده، غناي بيشتري پيدا كند و زمينه‌هاي لازم براي رشد را بيابد.

وي نتايج كارويژه‌هاي نقد كتاب اين مركز را ايجاد بستري براي بسط ادبيات طرح شده در كتاب براي ديگران خواند و تصريح كرد: نويسندگان و ساير پژوهشگران اين حوزه با آگاهي از اقداماتي كه تاكنون صورت گرفته‌اند، ضمن پرهيز از موازي‌كاري و بازتوليد آرا، پا را فراتر از گام‌هاي طي شده مي‌گذارند و به تكميل فرايند علم در حوزه‌هاي دين‌پژوهشي خواهند پرداخت. 

دكتر مبلغي با اشاره به اين كه اين مركز در نظر دارد در سال آتي جلسات نقد كتاب خود را از نظر كمي و كيفي ارتقا بخشد، گفت: اين امر بستگي به ميزان آثار غني توليد شده و مرتبط با حوزه‌هاي دين‌پژوهي دارد. اين مركز درصدد است جلسات سال آتي را با دو رويكرد توجه به تازه‌هاي نشر و آثار جريان‌ساز اين حوزه با حضور كارشناسان و صاحب‌نظران پي‌گيرد.

«آسيب‌شناسي نقد كتاب ديني»، «كتاب هستي و چيستي در مكتب صدرايي»، «برهان‌هاي صديقين»، «نقد كتاب آسيب‌شناسي دين‌پژوهي معاصر»، «فلسفه مرجعيت معرفتي قرآن در توليد علم ديني» از جمله نشست‌هاي حوزه نقد كتاب اين مركزند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط