معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با شرکت در آیین رونمایی از ۱۵۰ عنوان کتاب چاپ اول مؤسسه بوستان کتاب و مجموعه ۱۰ جلدی آثار علامه طباطبائی(ره)، گفت: وظیفه وزارتخانه حمایت و ترویج آثار ارزشمند است.
وی گفت: علامه طباطبایی(ره) عالم زمان بود و آثار علمی ایشان از آثار ارزشمند جامعه ما بوده است. آثار علامه طباطبایی غنی است , مکررT قابل بهرهمندی و استفاده است.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: این وزارتخانه وظیفهاش حمایت و ترویج آثار ارزشمند است و امیدواریم در دوره جدید بتوانیم با کمکهایی که میتوانیم داشته باشیم، انتشارات بوستان کتاب را کمک و تقویت کنیم.
در ادامه این برنامه انصاری رئیس مؤسسه بوستان کتاب با بیان این که در یک سال گذشته ۱۵۰ عنوان اثر چاپ اول از سوی این مؤسسه منتشر شده است، بیان کرد: مؤسسه بوستان کتاب در حیات ۴۰ ساله خود بالغ بر ۳۲۰۰ عنوان کتاب در ۱۶ موضوع از علوم انسانی و اسلامی چاپ و منتشر کرده و در کنار باز چاپها، امروز به رکورد چاپ 8 هزار عنوان به صورت مسلسل و پیاپی رسیده است.
وی به توجه مؤسسه بوستان کتاب در انتشار آثار مسأله محور تأکید کرد و گفت: در بازه زمانی ۱۰ ساله اخیر و با توجه به سیاستهای مسأله محور دفتر تبلیغات اسلامی، تلاش این مؤسسه رصد خلأهای پژوهشی جامعه و حمایت و تولید از آثار در خور با توجه به این موضوع بوده است.
رئیس مؤسسه بوستان کتاب تصریح کرد: در این سالیان، به طور متوسط هر سال ۱۲۰ عنوان پژوهش جدید در این مؤسسه منتشر شده است، اگر مشکلاتی مثل تأمین نقدینگی و کاغذ نبود، میتوانستیم این تعداد را به ۲۵۰ عنوان برسانیم.
وی بر لزوم حمایت دولت از ناشران اشاره کرد و افزود: امیدوارم دولت جدید و انقلابی بتواند به همه ناشران ایران اسلامی که بدنه اصلی فرهنگسازی این کشور هستند، هر چه سریعتر در رفع مشکلات کمک کند.
انصاری یادآور شد: مؤسسه بوستان کتاب تاکنون ۵۰ عنوان اثر درباره علامه طباطبایی(ره) منتشر کرده که ۲۱ اثر از معظمله به کوشش و ویرایش علامه فقید سیدهادی خسروشاهی به انجام و فرجام رسیده است.
بر پایه این گزارش یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامهای تحت عنوان«در سوگ اهل قلم» بزرگداشت ناشران و مولفان درگذشتخ ناشی از بیماری کرونا که در تالار شهید آوینی اداره کل ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد، بیان کرد: در اولین جلسه با مدیر کل ارشاد قم درخواست این را داشتم که مراسمی برای تکریم اهالی فرهنگ که به خاطر بیماری کرونا از بین رفتند تدارک ببینند تا از مقام آنها تجلیل شود.
احمدوند در این برنامه گفت: این هم از تبعات کروناست که عدهای از مجاهدان اهل فرهنگ را از ما بگیرد و دریغ و افسوس آنها را برای ما بماند.
در پایان این مراسم از خانواده درگذشتگان با اهدای لوح تقدیر شد.
نظر شما