شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۵
تقدير از ايرانيان خارج از كشور در نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران

محمدرضا وصفي، دبير هفدهمين جايزه جهاني كتاب سال، از اختصاص بخش ويژه‌ای در جايزه جهانی كتاب سال به تقدير از ايرانيان خارج از كشور در دو حوزه تالیف و ترجمه خبر داد و گفت: اين اقدام در راستاي توسعه جايزه جهانی كتاب سال انجام مي شود. مراسم تقدير از ايرانيان خارج از كشور در بيست‌وسومين نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران، كه از 15 تا 25 ارديبهشت 89 در مصلي امام خميني(ره)تهران برگزار می‌شود، انجام خواهد شد./

وصفي به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، گفت: از سال‌جاري و در هفدهمين دوره جايزه جهاني كتاب سال، بخش ويژه‌اي براي تقدير از ايرانياني كه كتابي را در خارج از كشور تاليف يا اثري ايراني را ترجمه كرده‌اند، پيش‌بيني شده است.

وي ادامه داد: در بيست و سومين نمايشگاه بين‌ا‌لمللي كتاب تهران، مراسم تقدير از اين گروه ايرانیان كه در خارج از كشور در حوزه تاليف و ترجمه فعال بوده‌اند، برگزار خواهد شد.

دبير هفدهمين جايزه كتاب سال جمهوري اسلامي ايران، افزود: همچنين با بررسي گروهي از كارشناسان و محققان، كتاب‌های مرتبط با حوزه مطالعات ایرانی - اسلامی منتشرشده در سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۸ در سراسر دنيا شناسايي شده‌اند و در اين زمينه نيز بخش ويژه‌اي در نمايشگاه كتاب خواهيم داشت.

وي تصريح كرد: بخشي از آثار برگزيده هفدهمين دوره جايزه جهاني كتاب سال، مربوط به حوزه مطالعات فلسفه صدرايي است. تصور شايع و غلط در بسياري از مجامع مطالعات اسلامي اين است كه فلسفه اسلامي با «ابن‌رشد» به پايان رسيده؛ در حالي‌كه ما معتقديم فلسفه اسلامي در حوزه جهان ايراني با حكمت متعاليه صدرايي حيات خود را تا به امروز ادامه داده است.

وي در اين‌باره تصريح كرد: فلسفه اسلامي در اين حوزه زنده و پوياست و از اين رو براي ترويج و اثبات اين امر مهم، جستار ويژه‌اي را در آثاري كه در سراسر دنيا در اين حوزه نگاشته‌ شده، داشته‌ايم.

وصفي همچنين از اختصاص بخشی از آثار برگزيده به آثار منتشرشده در حوزه زبان‌شناسي ايران و نواحی مختلف  كشور خبر داد و افزود: در اين حوزه در هفدهمين دوره جايزه جهاني كتاب سال، 2 اثر خوب داشته‌ايم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط