سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۳
رساندن بشر به آرامش روحی، رسالت مهم قرآن است

حجت‌الاسلام و‌المسلمین حمید محمدی بیان کرد: قرآن کریم برای خود رسالت‌های مهم بسیاری قایل است. شفا‌بخشی و رحمت‌آفرینی، پالایش وجود از همه رذایل و آرایش وجود به همه فضایل و همچنین آرامش‌بخشی و حماسه‌سازی، همه از رسالت‌های قرآن‌اند اما یکی از مهم‌ترین رسالت‌های قرآن رساندن بشر به آرامش روحی است. بنابراین، برترین لحن خدا، قرآن و مهم‌ترین وصف خدا، ذکر است.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در هشتمین روز از نمایشگاه ره‌توشه که به معرفی دستاوردهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اختصاص دارد، مراسم گزارش عملکرد معاونت قرآن و عترت این وزارتخانه با حضور سید‌محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام حمید محمدی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از استادان، حافظان و قاریان برجسته قرآنی امروز (3 اردیبهشت) در تالار وحدت برگزار شد. 

حجت‌الاسلام و‌المسلمین حمید محمدی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این مراسم قرآن را به عنوان بزرگترین مظهر رحمت الهی دانست و اظهار کرد: آرامش‌بخشی و رسیدن به آرامش قلبی از مهم‌ترین رسالت‌های قرآن کریم است. قرآن شجاعت و شهامت را در دل نسل‌های جوان ایجاد می‌کند و انسان شهادت‌طلب در مکتب قرآن پرورش می‌یابد. کسانی که از حیات قرآنی بهره‌مند می‌شوند، همیشه جاودانند. 

وی درباره ارتباط فرهنگ قرآنی با شعار سال جمهوری اسلامی گفت: رفتار حماسی و حماسه‌سازی از برترین و مهم‌ترین اهداف فرهنگ قرآنی در کشور است. درباره رابطه قرآن با عرصه حماسه می‌توان به سه بعد اندیشه قرآنی، قرآن‌باوری و قرآن‌رفتاری اشاره کرد. 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: از آغاز دولت نهم و سپس در دولت دهم اتفاقات بزرگی در حوزه فرهنگ قرآنی روی داده است. پس از تصویب منشور قرآنی در سال 88، حوزه علوم قرآنی در سطح ملی از تحول بزرگی برخوردار شد. در دولت دهم ساختار‌سازی به بلوغ خود رسید و در سال 91 معاونت قرآن و عترت در وزارتخانه تاسیس شد. 

وی ادامه داد: در دولت نهم و دهم چهار ویژگی در حوزه فرهنگ قرآنی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اتفاق افتاد که عبارتند از ترسیم و ابلاغ نگاه راهبردی به منشور قرآنی در داخل و خارج وزارتخانه، حمایت قاطع از نهادهای قرآنی، ایجاد زنجیره قرآنی (نگاه مستقل به فعالیت‌های قرآنی) و زمینه‌سازی برای تحول در نگاه مدیران ارشد نظام نسبت به قرآن کریم. 

حجت‌الاسلام و‌المسلمین محمدی تحول در نگاه مدیران ارشد نظام به فعالیت‌ها و تحولات قرآنی را اتفاقی مبارک دانست و عنوان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرچمدار ایجاد نگاه تحولی راهبردی نسبت به قرآن کریم  بین مدیران ارشد نظام در دولت نهم و دهم است اما این تحول در آغاز راه قرار دارد. 

وی در معرفی مهم‌ترین دستاوردهای این معاونت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: از مهم‌ترین دستاوردها می‌توان به ایجاد بزرگترین گفتمان هنری‌-‌قرآنی، ایجاد جشنواره قرآنی آیات، برگزاری با‌شکوه‌تر نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با 40 بخش، حمایت بیشتر از موسسات قرآنی، طرح ارتقای قرآنی کارکنان دولت، ایجاد صندوق حمایت از طرح‌های ملی، ایجاد صندوق حمایت از خادمان و فعالان قرآنی و برپایی دوره‌های پر تعداد آموزشی قرآن و عترت اشاره کرد. 

در این مراسم همچنین از استاد «بادپا» از فعالان و پیشکسوتان عرصه قرآنی با حضور دکتر سید‌محمد حسینی و حجت‌الاسلام و‌المسلمین حمید محمدی با اهدای یک تابلو فرش نفیس به رسم یادبود تجلیل به‌عمل آمد.

مراسم ارایه گزارش عملکرد معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار وحدت تهران برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها