شعر دوست، دبیر علمی سوگواره شعر و مرثیه فاطمی تبریز، سوگواره ملی شعر فاطمی را تلاشی در جهت ارتقای سطح ادبیات آئینی دانست و پیشینه این سوگواره را پر رونق و درخشان ارزیابی و تاکید کرد: پیشینه درخشان شعر و ادب مرثیه در شهر تبریز، گنجینهای است که باعث هرچه پربارتر شدن سوگواره خواهد شد.
وی تلاش دبيرخانه این سوگواره را بر بکارگیری از داشتههای فرهنگی غنی تبریز و ادغام آن با دستاوردهای شعر جوان آئینی عنوان کرد.
دبیر علمی چهارمین سوگواره ملی شعر فاطمی گفت: افزودن بخش رقابتی به این دوره از سوگواره باعث جلب نگاهها و توجهها به سمت «نخستین پایتخت تشیع و ادبيات مرثیه ایران» یعنی تبریز خواهد بود که امید است شاعران اهل بیت و شاعران خوش قریحه جوان با شرکت در این سوگواره، زمینه ساز تحقق اهداف عالی این برنامه در غنا بخشی به اشعار در خصوص تبیین شخصیت و معرفی هر چه بیشتر حضرت فاطمه (س) باشند.
شعر دوست بیان کرد: حضور شاعران جوان و پیشکسوت در این سوگواره و حضور در بخش رقابتی می تواند زمینه اعتلا و ارتقای مضامین اشعار را در این حوزه فراهم آورده و در نشر و گسترش اشعار فراهم آورد.
دبیر علمی چهارمین سوگواره شعر و مرثیه فاطمی تبریز ضن معرفی سعید بیابانکی، اسماعیل امینی و سید قاسم ناظمی به عنوان اعضای هیئت داوران این سوگواره گفت: با توجه به اهمیت و اهداف چهارمین دوره سوگواره شعر فاطمی تبریز، این ضرورت احساس میشد که اعضای هيئت داوران از چهرههای برجسته شعر امروز و از صاحبنظران حوزه ادبیات باشند تا علاوه بر قوت بخشیدن به بعد علمی سوگواره، در انتخاب آثار نیز شاهد بهترین و سالمترین گزینش باشیم.
شعردوست در معرفی اعضای هيئت داوران سوگواره گفت: سعید بیابانکی از جمله تواناترین و با تجربهترین شاعران همعصر ماست. نگاه دقیق و کامل او به شعر از آثار این شاعر مشخص است.
وی در معرفی اسماعیل امینی نیز گفت: دکتر امینی از جمله منتقدان شعر امروز است که علاوه بر سابقه شاعری در حوزه نقد نیز چهرهای مبرز و تواناست.
شعردوست، سیدقاسم ناظمی را از نویسندگان و شاعران موفق و نیز از مدیران فرهنگی موفق معرفی کرد که میتواند در حوزه داوری شعر ترکی تاثیر بسزایی داشته باشد.
یادآوری میشود، سوگواره شعر فاطمی تبریز با همت گروه «آئینه» و گروه «داوری توانا» اتفاق مبارکی در حوزه ادبیات آئینی ایران خواهد شد.
نظر شما