حسین خسروی تصریح کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته این کتابخانه آمادگی آن را دارد که بهزودی بهصورت شبانهروزی برای علاقهمندان اعم از طلاب، دانشجویان، محققین و حتی غیر اعضاء اعم از زائران و مجاوران، خدمات ارائه کند.
معاون امور کتابخانههای آستان قدس رضوی همچنین از فعال شدن تالار مطالعات خواهران در این کتابخانه در صورت ارائه مجوزهای لازم خبر داد.
کتابخانه جامع گوهرشاد در سال 1332 هجری شمسی با همت واقف اولیه کتابها، شادروان حاج سیدسعید طباطبائی اصفهانی که خود از شیفتگان کتاب بوده است، در یکی از اتاقهای فوقانی مسجد جامع گوهرشاد تاسیس شد.
این کتابخانه ابتدا با 4000 نسخه کتب خطی و چاپی که همه به نام واقف و ورثه آن مرحوم مُهر شده است، آغاز به کار کرد. در ادامه کار با همت افراد خیر و نیکوکار از طریق وقف و اهدای کتاب، شمار کتابها رو به فزونی گذاشت.
این کتابخانه در حال حاضر با در اختیار داشتن بیش از 88 هزار نسخه کتاب فارسی، عربی، اردو و لاتین در موضوعات مختلف و اکثریت با گرایش کتب دینی و اسلامی و 500 هزار عنوان کتاب الکترونیکی و از لحاظ کثرت منابع و میزان خدمترسانی، اولین و بزرگترین کتابخانه جهان است که به طور تخصصی در زمینه معارف اهل بیت (ع) به مراجعان خدمات ارائه میکند.
نظر شما