وی افزود: نفر اول این جشنواره، «هدا حشمتیان» از کرمانشاه است که برای رعایت اصول فنی، خلق ایدههای بکر و پرداخت عاطفی و شورانگیز به موضوع کار خیر در داستانکهای «هزاران چشم» و «لذت شنیدن» و نیز پرداختن به فضایی تمثیلی، جذاب و انتزاعی در داستانک «سپرده بلندمدت» مورد انتخاب هیئت داوران قرار گرفته است.
دبیر نخستین جشنواره ملی داستان کوتاه کوتاه «ذکر خیر» افزود» نفر دوم جشنواره «رضوان رستم زاده» از مشهد است که بهدلیل رعایت اصول فنی و خلق ایدهای ممتاز در بهره گیری از فرآیندهای علم فیزیک و تشبیه آن به امور خیرخواهانه در داستانک «تصعید» مورد انتخاب داوران جشنواره قرار گرفته است.
وی ادامه داد: نفر سوم جشنواره «مهدی عزیزاللهی» از اصفهان است که برای رعایت اصول فنی و ارائه توصیفی جامع، جذاب و زیبا از اقدام خیرخواهانه در ساخت یک بیمارستان، در داستانک «چار هفت تا» مورد توجه هیئت داوران قرار گرفته است.
مردانی، نخستین نویسنده شایسته تقدیر را سرکارخانم «مریم گل چمن» از بوشهر معرفی کرد که به دلیل رعایت اصول فنی و ترسیم فضاهای بکر و خلاق در انجام امور خیرخواهانه به ویژه در داستانکهای «میراثداران 72 تن» و «انتظار سرخ» مورد اقبال داوران قرار گرفته است.
«طیبه شجاعی» از کرمان نیز دومین نویسنده شایسته تقدیر است که به دلیل رعایت اصول فنی و ترغیب صاحبان تمکن و فعالان عرصه اقتصاد به ورود به حیطه سلامت و انجام کمکهای خیرخواهانه در داستانک «عبور از دیوار سیمانی» انتخاب شده است.
دبیر نخستین جشنواره ملی داستان کوتاه کوتاه «ذکر خیر» با بیان اینکه در این جشنواره بیش از 500 اثر داستانی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و طی سه مرحله مورد ارزیابی قرار گرفت، تصریح کرد: «رعایت اصول فنی داستان نویسی»، «توجه به قواعد صحیح نگارش»، «بداعت طرح و خلاقیت در ایده»، «اثرگذاری و انتقال پیام مناسب» و «همخوانی با محورهای موضوعی جشنواره» از مهمترین ملاکهای انتخاب آثار برتر در این جشنواره بوده است.
نخستین جشنواره ملی داستان کوتاه کوتاه «ذکر خیر» به همت مجمع خیرین بهداشت و سلامت استان اصفهان، با همکاری اداره توسعه فرهنگ سلامت شهرداری اصفهان و برخی دیگر از ادارات فرهنگی اصفهان، با هدف نهادینه ساختن فرهنگ کار خیر در تامین نیازمندیهای حوزه بهداشت و درمان کشور برگزار شد.
آثار منتخب این جشنواره قرار است در قالبهای متنوع مکتوب و چند رسانه ای منتشر شود.
نظر شما