آذربایجانغربی - رئیس شورای اسلامی شهر خوی گفت: سخن از شمس گفتن، ریشه در اندیشه انسانی دارد، شمس صرفا یک عارف نیست بلکه بیانگر ویژگیهای ویژه انسانی است.
رییس شورای اسلامی شهر خوی و نائب رئیس هیئت مدیره تولیت شمس تبریزی افزود: تاریخ شهرستان خوی غنی است و این شهردر طول تاریخ در ابعاد انسانی و رویدادهای مختلف اجتماعی و ابعاد اندیشههای عارفانه و رشادتها و حوزههای مختلف دینی، نقش بسیار موثری داشته است.
وی ادامه داد: امروز مدیریت شهری خوی در کنار شورای اسلامی شهر گامهای بلندی را در شکلگیری این همایشها، جشنوارهها و کنگرهها برمیدارند و همچنان این مسیردهی برای رونق بخشی به بیان اندیشههای متعالی انسانی جاری در تمدن ایران اسلامی ادامه دارد و تلاش میکنیم که با رونق بخشی به فضای فرهنگی و توسعه آن امکان پیوند شهر خوی به شهرهای بزرگ فرهنگی را فراهم سازیم.
این مسئول گفت: آرامگاه شمس تبریزی که در شهر تاریخی خوی واقع شده، به عنوان مرکز توجه شمس و مولانا شناسان ایران و جهان و شیفتگان عرفان و ادب ایرانی اسلامی است و هر ساله شاهد برگزاری همایش در این شهر هستیم.
رئیس شورای اسلامی شهر خوی احداث آرامگاه شمس تبریزی را یکی از مهمترین مطالبه مدیریت شهری عنوان کرد.
عمرانی افزود: ازسال 1397 که همکاری موسسه تولیت شمس تبریزی با پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با امضای تفاهمنامه همکاری در برگزاری این رویداد بین المللی آغازشده و موسسه استنادی علوم جهان اسلام نهمین همایش بین المللی شمس و مولانا را به رسمیت شناخته و کد بین المللی این رویداد را صادر کرد.
به گزارش ایبنا؛ نمایشگاه آثار چاپ سنگی تصویرگر برجسته خویی دوره قاجار ، میرزا علیقلی خویی نیز همزمان با آغاز نهمین همایش بین المللی شمس و مولانا افتتاخ شد.
نظر شما