سرویس استانهای خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - فاطمه صمدزاده: نویسندگی ربطی به شغل و حرفه ندارد و صرفاً عشق و علاقه میخواهد و انسانهای با استعدادیی هستند با توجه به اینکه در شغلهای مختلف مشغول به فعالیت هستند ولی قلمهای خوبی برای نوشتن دارند.
در شهرستان نقده در استان آذربایجانغربی «اسماعیل عاشق»، کاسبی است که دستی بر قلم دارد و تاکنون سه کتاب وی به چاپ رسیده است.
اسماعیل عاشق معروف به «امیر» در سال ۱۳۶۳ در استان آذربایجانغربی و شهرستان نقده (سولدوز) متولد شده و شغل اصلی وی میوه فروشی است و با توجه به اینکه سواد چندانی ندارد و در حد پنجم ابتدایی است ولی از روی عشق و علاقه مینویسد. تخلص وی «عاشق» است.
اسماعیل عاشق، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ارومیه، گفت: از نوجوانی به شعر علاقه وافری داشتم تا اینکه بخاطر برخی عوامل اجتماعی اولین اشعارم را در سال ۱۳۹۲ سرودهام.
وی ادامه داد: نوشتن را ادامه دادم تا اینکه اولین کتابم با عنوان قارانلیقدا بیر ایشیق به زبان ترکی «نوری در تاریکی» را در سال ۱۳۹۷ به چاپ رساندم، و دومین کتابم نیز با عنوان جوْشقۇن اۆرک «دلی که فوران میکند» را در سال ۱۳۹۹ به چاپ رساندم.
عاشق افزود: سومین کتابم را نیز با عنوان آیینه رندان را در سال ۱۴۰۰ به چاپ رساندم و چهارمین کتابم با عنوان عشقین تاری «تار عشق» که ۴۵۳ صفحه است در نوبت اخذ مجوز است.
این میوه فروش شاعر ادامه داد: اشعار من اکثراً در قالب غزل است و موضوع شعرهایم بیشتر عرفانی است و تاکنون «نه هزار و پانصد» بیت شعر نوشتم و بعضی مواقع شعرهایم را به همراه موزیک دکلمه میکنم.
عاشق گفت: تمامی موفقیتهایم را اول به خدا بعد به استاد گرانقدرم آیت عزیزی مدیون هستم و امیدوارم توانسته باشم خدمتی برای مردمم در حوزه فرهنگ انجام داده باشم.
این شاعر نقدهایی افزود: با اینکه میوه فروشی شغل اصلی من است ولی وضعیت کسب و کار هم که خیلی کساد شده و من هم کار میکنم هم به خانوادهام میرسم و هم در حوزه نویسندگی فعالیت کرده و حتی ویرایش اشعارم را هم خودم انجام میدهم.
نظرات