به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایاننامه و کتاب سهدقیقهای اجرا می شد اما از امسال با تجمیع مسابقات قبلی و در ۵ بخش پایاننامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار میشود. در هر بخش ارائه کنندگان در سه دقیقه به ارائه دستاورد علمی خود میپردازند، البته در بخش کتاب، دانشجویان شرکتکننده به معرفی کتابهایی که مطالعه کردهاند، خواهند پرداخت.
این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارتهای ارتباطی، بیانی و ایدهپردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهشها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.
مرحله مقدماتی مسابقات «سدید» در ۲۱ استان و ۳۰ واحد جهاد دانشگاهی شامل آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، صنعتی اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، زنجان، فارس، کردستان، گیلان، لرستان، مازندران، مرکزی، همدان، یزد، دانشگاه تهران، دانشگاه خواجهنصیرالدین طوسی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه صنعتیشریف، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه هنر و پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.
دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی میتوانند در این مسابقات شرکت نمایند و فقط در بخش پایان نامه، دانشجویان مقاطع کارشناسی پذیرفته نمیشوند.
به گزارش ایبنا؛ نقل از روابط عمومی سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی، فراخوان این مسابقات از ۱۰ دیماه ۱۴۰۲ توسط واحدهای جهاد دانشگاهی در سراسر کشور اعلام خواهد شد. مرحله نیمهنهایی و نهایی این مسابقات پس از پایان مرحله مقدماتی بهصورت متمرکزاز سوی سازمان ترویج مطالعه و نشر اجرا خواهد شد.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به مراکز جهاددانشگاهی در سراسر کشور و یا با دبیرخانه این طرح به شماره ۰۲۱۶۶۹۵۲۷۲۷ تماس حاصل نمایند و یا به پایگاه اینترنتی دبیرخانه این طرح به آدرس isba.ir مراجعه کنند.
نظر شما