به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بردسکن، کتابخانه عمومی برکتِ مرحوم حاج سیدمجتبی حسینی با مساحت ۱۵۰۰ مترمربع و زیربنای ۲۶۵ مترمربع با حضور جمعی از اهالی و مسئولان افتتاح شد.
این کتابخانه دارای بخشهای کودک، مخزن کتاب، دو سالن مطالعه ویژه خانمها و آقایان، نشریات و … در شهرستان بردسکن، روستای شفیع آباد، خیابان ولیعصر (عج) ۱۳ واقع شده است.
حجت الاسلام جواد نیک بین نماینده مردم شهرستانهای کاشمر، خلیلآباد، بردسکن و کوهسرخ در مجلس شورای اسلامی در این آیین گفت: دوست خوب، آدم را در مسیر خوب و رفیق بد، انسان را به مسیر بد هدایت می کند.
وی تصریح کرد: انسان برای حرکت در یک مسیر ابتدا باید هدف و سپس همسفر خود را انتخاب کند. به عبارتی همسفر نقش به سزایی در انجام کارها و موفقیتهای کلان ایفا می کند.
در ادامه حسین نوربخش، سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان ضمن ابراز خرسندی از افتتاح کتابخانه در منطقه ترشیزکهن، گفت: این دومین کتابخانه عمومی است که در سال ۱۴۰۳ افتتاح شده است.
وی تصریح کرد: جهش کتابخوانی و کتابخانه سازی را از این منطقه شروع کرده ایم و امیدوارم این جهش با حضور شما در این کتابخانه امتداد پیدا کرده و رشد کند.
نوربخش با بیان اینکه امروز شاهد ۱۵۳ مین کتابخانه عمومی استان هستیم، اظهار کرد: وظیفه خود می دانم از زحمات و همکاری خیرین منطقه محمدحسین داوودی، تیفوری و بنیاد برکت در راستای تجهیز این کتابخانه تشکر کنم.
سپس علی دهقان زاده، فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان بردسکن نیز در این مراسم گفت: بنای کتاب و کتابخوانی، مسئله ای است که در دین اسلام به آن تاکید شده است و خداوند به واسطه یکی از شایسته ترین بندگان خود انسانها را به کتابت و کتاب راهنمایی کرد.
وی با بیان اینکه باید به کتاب، غذای روح نیز توجه شایسته و بایسته داشته باشیم، افزود: به عنوان خادم مردم این شهرستان، سپاسگذار فعالان حوزه کتاب و کتابخوانی هستم.
در پایان نیز مهدی زارعی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بردسکن از حضور و همراهی همیشگی خیرین بومی تقدیر و تشکر کرد و گفت: تلاش ما بر این است تا این کتابخانه را به مرکزی برای اجرای برنامه ها و فعالیتهای متنوع فرهنگی در راستای حمایت از کسب و کارهای کوچک، برگزاری دوره های آموزشی، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و … تبدیل کنیم.
شهرستان بردسکن در فاصله ۲۸۰ کیلومتری مشهد و جنوب غربی استان خراسانرضوی واقع شده است و دارای گذشته تاریخی چندین هزارساله میباشد. برج فیروزآباد از یادگارهای دوره سلجوقیان، برج علیآباد مربوط به دوره ایلخانیان و آثار دیگری از جمله تپههای چوپان مربوط به هزاره دوم پیش از میلاد نشان از دیرینگی این منطقه دارد.
نظر شما