به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خرمآباد، مجتبی رومانی روز پنجشنبه در دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان ضمن تشریح برخی فعالیتهای این بنیاد در لرستان، به سابقه ۲۷ ساله بنیاد ایرانشناسی شعبه لرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه در این مدت بنیاد یک مکان مستقل نداشته است که به نحو مطلوبتر فعالیتهای خود را گسترش دهد.
وی گفت: در یک سال و نیم گذشته رایزنیهای مختلفی برای در اختیار قرار دادن یک مکان مستقل به بنیاد ایرانشناسی شعبه لرستان انجام شده که تا کنون به نتیجه نرسیده است.
رئیس بنیاد ایرانشناسی شعبه لرستان با بیان اینکه حوزه فرهنگی همواره مغفول مانده است، افزود: این در صورتی که این حوزه اهمیت بسیار بالایی دارد.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ نفر از شخصیتهای علمی و پژوهشی استان این بنیاد را در لرستان همراهی میکنند، افزود: در تلاش هستیم با برنامهریزی دقیق و بهینه و استفاده از توان علمی و تجربی سرمایههای اجتماعی استان در راستای شناسایی و معرفی ظرفیتها، مفاخر و مشاهیر استان گام برداریم و از ظرفیتهای علمی آنان بهخوبی استفاده شود.
رومانی با اشاره به فعالیت ۱۵ کارگروه در بنیاد ایرانشناسی شعبه لرستان در زمینههای مختلف، افزود: به دنبال ساماندهی پژوهشهای حوزه لرستانشناسی و ایجاد کتابخانه تخصصی بنیاد ایرانشناسی شعبه لرستان و تشکیل بانک اطلاعات لرستانپژوهان هستیم که در جمعآوری اطلاعات تاریخی، مردمشناسی و مشاهیر این استان اثرگذار باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در این دیدار ضمن تشکر از دغدغهمندی بنیاد ایرانشناسی شعبه لرستان نسبت به مسائل و زیستبوم فرهنگی استان گفت: لرستان دارای تاریخ، فرهنگ، تمدن و زیستبوم غنی و ارزشمندی است که ضرورت دارد از طریق فعالیتهای پژوهشی، مطالعه، مستندسازی و… معرفی شوند.
اعظم روانشاد با بیان اینکه مسائل فرهنگی با فکر، روح و روان افراد سروکار دارد، افزود: بنیاد ایرانشناسی شعبه لرستان میتواند به عنوان مرکز مرجع و منبع بررسی اطلاعات مختلفی در حوزههای فرهنگی و مردمشناسی استان باشد که در انسجامبخشی به هویت فرهنگ و هنر اثرگذار باشد.
در این دیدار درباره همکاریهای مشترک در برگزاری برنامههای فرهنگی و هنری استان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
نظر شما