پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۶
داستان‌های قرآنی در کانون پرورش فکری زنجان روایت می‌شود

زنجان- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان، داستان‌های قرآنی در کانون پرورش فکری روایت می‌شود.

حجت‌الاسلام علیرضا عیسی‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در زنجان اظهار کرد: اجرای طرح «پویش زندگی با آیه‌ها» از ابتدای ماه مبارک رمضان در زنجان آغاز شده و بازتاب خوبی در بین کودکان و نوجوانان داشته است.

وی با اشاره به اینکه روزانه یک آیه از هر جزء قرآن کریم که مرتبط با زندگی شخصی و اجتماعی است تفسیر می‌شود تا افراد آن را سرلوحه زندگی خود قرار دهند، بیان کرد: در همین راستا کارگاه‌های حال خوش زندگی با عنوان «سرزمین قهرمانان در استان اجرا می‌شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان گفت: این کارگاه‌ها در دو محور موضوعی ترویج ارزش‌های قرآنی و معرفی مفهوم قهرمان شدن و رسیدن به خودباوری و آموزش مهارت‌های زندگی برگزار می‌شود.

عیسی‌خانی با اشاره به اینکه این کارگاه‌ها برای کودکان و نوجوانان ۸ تا ۱۵ سال در کلیه مراکز فرهنگی و هنری کانون استان برگزار می‌شود، اضافه کرد: این کارگاه‌ها برگرفته از کتاب «سرزمین قهرمانان» برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: کانون پرورش فکری استان زنجان با الهام از این کتاب و با استفاده از مربیان مجرب و فعالیت‌های تخصصی، در ماه مبارک رمضان، اقدام به برگزاری این کارگاه‌ها کرده است.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان افزود: علاوه بر این همزمان با ماه مبارک رمضان، داستان‌های قرآنی در کانون پرورش فکری روایت می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین

اخبار مرتبط