ابراهيم زاهدي مطلق، نويسنده و روزنامهنگار در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اظهار داشت: دوران جواني نسل ما با دوران عطف انقلاب و شروع جنگ تحميلي عراق عليه ايران گره خورد. وقايع آن دوران براي هر نويسنده صاحب ذوق، فرصتي مناسب براي پرداختن به سوژههايي محسوب ميشود كه امكان رخداد دوباره آنها غيرممكن است.
نويسنده كتاب "نسل باروت" نبود آثار ماندگار را دغدغه خود براي نگارش درباره انقلاب خواند و ادامه داد: اين سوال هميشه برايم دغدغه بود كه چرا نويسندگان ما براي انقلاب اثري ماندگار و عميق نمينويسند و نگاهي محدود به حوادث و وقايع انقلاب اسلامي ايران دارند.
وي درباره علت اين اتفاق گفت: كمبود رمانهاي فاخر در حوزه انقلاب اسلامي، ريشه در مطالعه كم نويسندگان دارد. اين رمانها نيازمند مستندات تاريخي و بازشناسي ريشههاي روانشناسي و فلسفياند.
زاهدي مطلق افزود: سعي ميكنم كتابي با تكيه بر مستندات تاريخي بنويسم. زيرا بارها آثار اين حوزه را به نقد كشيدهام و با كاستيها و نقاط ضعف آنها آشنا يم.
وي تصريح كرد: براي اين رمان نامي را انتخاب نكردهام. اما نتيجه 32 هزار كلمه يادداشت از مطالعه آثار تاريخي، خاطرات و مستندات انقلاب ايران و مصاحبههاي شخصي با افراد درگير با وقايع آن دوران است.
اين روزنامهنگار ادامه داد: اين تجربيات و تحقيقات به عنوان منبع و سندسازي براي ماجراهاي رمان مورد توجهاند تا شخصيتها و مكانهاي داستان عيني و براي مخاطب قابل درك باشند.
زاهدي مطلق درباره ماجراي رمان خود گفت: موضوع به سالهاي دهههاي 40 و 50 برميگردد و مسايل اقتصادي، سياسي و اجتماعي را تا پيروزي انقلاب و يك سال پس از آن به تصوير ميكشد.
نويسنده كتاب "نسل باروت" خاطرنشان كرد: يكي از محورهاي اصلي اين رمان، بازگويي نقش گروهكها در جذب افراد به ويژه جوانان و نيز جريانهاي مهم ايران در سالهاي قبل انقلاب است.
وي در پايان گفت: در حال نگارش اين اثرم. براي آن 10 فصل را در نظر گرفتهام و بين 600 تا 800 صفحه نوشته خواهد شد.
جمعه ۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۰
نظر شما