علي كُردي، پژوهشگر تاريخ انقلاب گفت: با توجه به نيازها و شرايط روز جامعه، ميتوان افكار شهيد آيتالله بهشتي را به عنوان ديندار روشنفكر، پرچمدار روحانيت مبارز و صاحب جريان فكري منشعب از خط امام خميني(ره)، با ادبيات روز بازآفريني كرد.
وي حادثه هفتم تير سال 1360 را سبب تحول باورهاي مردم در سالهاي اوايل پيروزي انقلاب دانست و خاطرنشان كرد: علاوه بر آثار شهيد آيتالله بهشتي، برخي از اسناد مرتبط با حادثه هفتم تير و سخنرانيهاي شهيد بهشتي، بخش بسياري از آثار منتشر شده با موضوع هفتم تير را تشكيل ميدهند. البته به دليل وضعيت فضاي پژوهشي در سالهاي نزديك به اين حادثه، تعداد اندكي كتاب درباره حادثه هفتم تير نوشته شده است.
كُردي در ادامه به اهميت بررسي مجدد انديشه و افكار شهيد بهشتي اشاره كرد و اظهار داشت: با توجه به نيازها و شرايط روز جامعه، ميتوان افكار شهيد آيتالله بهشتي را به عنوان ديندار روشنفكر، پرچمدار روحانيت مبارز و صاحب جريان فكري منشعب از خط امام خميني(ره)، با ادبيات روز بازآفريني كرد.
وي درباره يكي از آثار خود با عنوان "زندگی و مبارزات شهید آیتالله بهشتی" كه توسط مركز اسناد انقلاب اسلامي منتشر شده، گفت: در اين اثر، سير تاريخي زندگي و مبارزات شهيد بهشتي، در 2 مقطع قبل از انقلاب با محور تشكيل نظام اسلامي و بعد از انقلاب با محوريت دفاع از اين نظام و تثبيت آن، بررسي شده است.
نظر شما