بهروز نصیری در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، با اشاره به نقش نهادهای مرتبط با جوانان در شهرستانها برای پرورش نویسندگان متخصص در حوزه کتابهای ورزشی و سینمایی اظهار کرد: محدودیت نویسندگان شهرستانی در این حوزهها دلیلی برای کمبود تولید و انتشار اینگونه کتابهاست و وزارت ورزش جوانان با فعال کردن اداره کل ورزش و جوانان استانها و اهميت دادن به حوزه کاری جوانان در حوزه انتشار کتابهای ورزشی و سینمایی در شهرستانها میتوانند استعدادهای نویسندگی در این حوزه را شناسایی و تقویت کنند.
وی افزود: نویسندگان تاریخی، فرهنگی، ادبی و علمی به طور معمول فروانی بیشتری در شهرستانها دارند اما پرورش نویسندگان تخصصی در این حوزههای ورزش و هنر نیازمند سرمایهگذاری فرهنگی از طریق نهادهای آموزشی و دانشگاهی و همچنین حمایت از سوی نهادهای دولتی است.
مدیر انتشارات قراقوش شهرستان خوی با بیان اینکه بیش از 70 درصد کتابهای منتشر شده از سوی این انتشارات را کتابهای نویسندگان بومی شهرستان خوی تشکیل میدهند، گفت: از سال 82 تاکنون 60 عنوان کتاب از سوی این نشر منتشر شدهاند.
وی درباره چاپ کتاب جدید از سوی این انتشارات گفت: اکنون کتابی با عنوان «تاریخ آموزش و پرورش شهرستان خوی» اثر زهرا عاشقزاده را با 300 صفحه و شمارگان هزار نسخه در مرحله اخذ مجوز داریم.
یکشنبه ۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۰
نظر شما