خاطرات حجتالاسلام سیدولی هاشمی از دفاع مقدس توسط حوزه هنری استان مازندران ثبت میشود. وی در این خاطرات از عملیات والفجر شش، کربلای چهار، کربلای پنج، والفجر هشت و فتح سخن میگوید.-
وی ادامه داد: در سالهای جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، مجلاتی با عنوان «پیام انقلاب» و «امید انقلاب» منتشر میشد. بخشی از این مجلات به خاطرات رزمندگان اختصاص داشت. با خواندن این خاطرات علاقهمند شدم، خاطرات روزنوشت خود از جبههها را در دفتری ثبت کنم.
حجتالاسلام هاشمی درباره استفاده از یادداشتهایش در بازگویی خاطرات توضیح داد: متاسفانه بخشی از این دستنوشتهها گم شد. به همین دلیل در بازگویی خاطرات به آنچه در حافظه داشتم و بخشی از دست نوشتههای باقی مانده تکیه کردم و به نقل خاطرات پرداختم.
وی افزود: مصاحبه و تدوین کتاب بر عهده ابراهیم باقری حمید آبادی و ایرج فلاح آهیدشتی است. تاکنون یازده جلسه مصاحبه ثبت خاطرات انجام شده است و بر اساس آنچه در ذهن دارم و بخشی که روی کاغذ ثبت شده است گمان میکنم مصاحبهها تا بیست جلسه ادامه پیدا کند.
حجتالاسلام هاشمی درباره محتوای خاطراتش گفت: هفت دوره به جبهه اعزام شدم و در عملیاتهای والفجر شش، کربلای چهار، کربلای پنج و والفجر هشت حضور داشتم. در عملیات فتح هم نبرد در خاک عراق را تجربه کردم و در نهایت وقتی که قطعنامه 598 پذیرفته شد به خانه برگشتم. خاطرات این کتاب به شرح حوادثی میپردازد که در آن دوران شاهد آنها بودم و یکی از بهترین خاطراتم مربوط به آشنایی با شهید علیرضا نوری، قائم مقام فرماندهی لشکر 27 محمد رسولالله (ص) است.
وی در پایان گفت: پیشنهادم به مصاحبهگران برای نام کتاب «روزهای به یاد ماندنی» است زیرا بهترین خاطرات من از ایام جوانی به روزهای حضور در جبهههای دفاع مقدس باز میگردد.
نظر شما