به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اين كتاب تحقيقي در دو قسمت تدوين شده است. در قسمت نخست این کتاب، تاريخچه احزاب سياسي ايران در قبل از مشروطه و زمان پهلوي اول و دوم و همچنین قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است.
نویسنده کتاب، قسمت دوم کتاب خود را به معرفی شخصیتهای سیاسی و مذهبي ایران در قبل و بعد ازپیروزی انقلاب اسلامی اختصاص داده است.
زندگینامه بیش از 100 شخصیت سیاسی و مذهبی ایران و نقش آنها در جریان انقلاب و بعد از آن تا پس از انتخابات خردادماه 1392، انتخاب حسن روحانی به عنوان رییس جمهوری ایران، تشکیل کابینه وی و تعیین اعضای دولت جدید مورد بررسی قرار گرفته است.
شاکر کسرایی متولد سال 1329، فارغالتحصیل دانشگاههای لبنان و فعال در عرصه تجزیه و تحلیل اوضاع خاورمیانه و آفریقا در رسانهها و مطبوعات ایران است. وی مولف کتابهایی مانند «دفاعیات خالد استامبولی»، «اسلامگرایی در الجزایر»، «الیهود فی ایران: دراسه تاریخیه اجتماعیه» و مترجم کتابهای «قیام کعبه سر آغاز خونین قرن»، «مردمسالاری دینی» و «ماموریت من در عراق: خاطرات پل برمر اولین حاکم غیرنظامی آمریکا در عراق» است.
کتاب «ایران، احزاب و شخصيتهاي سياسي 1890-2013» به قلم شاکر کسرایی از سوی انتشارات لبنانی رياض نجيب الريس در بيروت منتشر و روانه بازار کتاب شد.
یکشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۳
نظر شما