به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از شارا، پروفسور یحیی کمالی پور، رئیس بخش روزنامهنگاری و ارتباطات جمعی دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی در آمریکا، به دکتر یونس شکرخواه پدر روزنامه نگاری آنلاین، پیامی فرستاد که مشروح آن چنین است:
«اعطای جایزه دکتر حمید نطقی، بنیانگذار روابط عمومی ایران را به دکتر یونس شکرخواه از صمیم قلب تبریک میگویم. بیشتر اهالی رسانه و روابط عمومی میدانند که دکتر شکرخواه با پیشتازی در عرصۀ فعالیت در حوزۀ رسانههای مجازی، در راه آموزش و تلاش برای نهادینه شدن این رسانهها نیز تلاش فراوان کرده است.
علاوه بر این، "کدخدای دهکده جهانی" با استفاده از ظرفیتهای رسانههای جدید، نقش موثری در راه پیشبرد اهداف و عملکرد روابط عمومی الکترونیک در ایران داشته است.
اعطای جایزۀ دکتر حمید نطقی بهانهای است تا ضمن تقدیر از زحمات دکتر شکرخواه، گوشههایی از تلاشهای ایشان مورد اشاره و توجه دوبارۀ خانوادۀ رسانه و روابط عمومی در ایران قرار گیرد.»
دکتر یونس شکرخواه، دارای دکتری علوم ارتباطات از دانشگاه علامه طباطبایی و عضوهیات علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران است. وی رییس موسسه مطالعات اروپا و آمریکای شمالی – دانشگاه تهران است و علاوه بر تدریس در دورههای کارشناسی ارشد و دکترا تا به حال در زمینههای ارتباطات، روزنامهنگاری آنلاین و روابط عمومی بیش از 15 عنوان کتاب به زبان فارسی، 11 عنوان ترجمه و دهها مقاله به زبانهای فارسی و انگلیسی به چاپ رسانده است.
آخرین کتاب وی تحت عنوان «گرافیک خبری و اطلاعرسان» که نخستین منبع فارسی زبان در این زمینه در ایران است، به تازگی توسط دفتر مطالعات و برنامه ریزی رسانهها در 260 صفحه منتشر شده است.
پروفسور یحیی کمالی پور متولد ۱۳۲۶ و دارای مدرک دکترا در رشته ارتباطات از دانشگاه میسوری آمریکا است. وی تالیفات متعددی به فارسی و چهار کتاب به زبان انگلیسی دارد و در حال حاضر رئیس بخش ارتباطات دانشگاه پوردو کلیومت در ایالت ایندیانای ایالات متحده امریکا است. از جمله کتابهای فارسی او می توان به این آثار اشاره کرد: «جنگ، رسانهها و تبلیغات»، «راهنمای تقسیم ارث»، «رسانههای آمریکا و خاورمیانه»، «سلول سرد» و «صنوبران صبور». همه این کتاب ها از سوی انتشارات ودیعت در کرمان منتشر شدهاند.
از جمله کتابهای انگلیسی کمالی پور هم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
«The Globalization of Corporate Media Hegemony»
«Global Communication»
«Media, Power, and Politics in the Digital»
«Mass Media in the Middle East»
نظر شما