مروری بر زندگی و روحیات جوانانی که کودکیشان را در سالهای نخستین انقلاب گذراندهاند، بخشی از موضوعات رمانی از آنیتا یار محمدی با نام «بازدم» است که به تازگی از سوی انتشارات ققنوس به چاپ رسیده است.
نویسنده در این کتاب از گذشته ای می گوید که بر روحیه شکل گیری شخصیت های داستانی تاثیر فراوان دارد و سعی داشته تا با انتخاب برش کوتاهی از زندگی روزمره «کسری»، شخصیت اصلی داستان، مخاطب را با دغدغههايش آشنا کند. همچنین با تمرکز بر زندگی جوانان تلاش کرده دغدغه های خود و هم نسلانش را به صورت داستانی روایت کند.
بخش اصلی محور موضوعی این کتاب درباره جوانانی است که کودکی شان در سال های اول انقلاب سپری شده و هنوز درگیر مسایلی در گذشتهاند.
در پشت جلد این کتاب آمده است: «بعد سکوت شد، طوری که انگار همه حرف ها گفته شده؛ همه حرف های جمع شده در دل و صد البته، بی نتیجه. تا وقتی که کسری بالاخره گلویش را صاف کرد. چرخید طرف درخت توتِ پیر و گفت:« خب دیگر... آدم ها همیشه تاوان می دهند. تاوان سکوت. ترس یا خواست پدرهاشان را؛ زندگی ما هم چیزی بیشتر از این نبوده. از وقتی به خودمان آمدیم داشتیم تاوان می دادیم»
به قلم یارمحمدی تا کنون رمانهایی چون «کوچک اندازهی فیل»، «نیروی برتر لاکی»، «مادربزرگ گانگستر» ترجمه شده است. از وی همچنین ترجمه رمان «بیرونِ ذهن من» از خانم «شارون دراپر» به زودی از سوی انتشارات پیدایش منتشر می شود. رمان «اینجا نرسیده به پل» دیگر رمان یارمحمدی نیز از سوی این ناشر به چاپ دوم رسیده است.
رمان «بازدم» با شمارگان شانزده هزار و 500 نسخه، قطع رقعی، 152 صفحه و به بهای هفت هزار تومان روانه بازار کتاب شده است.
.
نظر شما