سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۷
رئیس کتابخانه اخلاق: مرغ هوا در روزهای انقلاب نقد می‌شود

علی علیمحمدی، رییس کتابخانه اخلاق گفت: برای جذب مخاطبان به کتاب و گسترش کتابخوانی و رشد و تعالی فرهنگ و ادبیات، همزمان باسی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نشست نقد و بررسی کتاب «مرغ هوا» نوشته عزت الله الوندی 16 بهمن‌ماه با حضور منتقدان ادبی برگزار می‌شود.

رییس کتابخانه اخلاق در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) اظهار کرد: ما در کتابخانه اخلاق هزار و 100 نفر عضو فعال داریم که 150 نفر از آنها را کودکان و نوجوانان تشکیل می‌دهند. معمولا روزانه بین 100 تا 150 نفر به کتابخانه مراجعه می‌کنند که معمولا 15 درصد آنها کودک و نوجوان هستند.
 
علی علیمحمدی ادامه داد: به منظور جذب مخاطبان به کتاب و گسترش کتابخوانی و رشد و تعالی فرهنگ و ادبیات، در این کتابخانه برنامه‌های متعددی را برای مخاطبان برگزار می‌کنیم که از جمله این برنامه‌ها می‌توان به برنامه «عصرانه کتاب» اشاره کنم.
 
وی اضافه کرد: برنامه عصرانه کتاب از سال 1390 تا به حال پنج‌شنبه‌های هرهفته در کتابخانه اخلاق برگزار می‌شود و به نشست‌های ادبی، رونمایی و نقد و بررسی کتاب اختصاص دارد با حضور نویسنده اثر و منتقدان ادبی تشکیل می‌شود.
 
علیمحمدی گفت: ما در کتابخانه اخلاق، کانون ادبی با عنوان «زنگ داستان» داریم که 30 عضو فعال دارد. معمولا همه اعضای این کانون در برنامه «عصرانه کتاب» و جلسات آن شرکت می‌کنند.
 
وی افزود: در ادامه این سلسله نشست‌های نقد و بررسی کتاب به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی رمان «مرغ هوا» نوشته عزت الله الوندی و رمان «فصل کبوتر» نوشته حسین فتاحی را نقد و بررسی خواهیم کرد.
 
علیمحمدی درباره رمان «مرغ هوا» گفت: با توجه به اینکه در ایام دهه فجر هستیم این کتاب به دلیل اینکه موضوع انقلابی داشت و حوادث انقلاب اسلامی را روایت می‌کرد برای نقد و بررسی انتخاب شد. در این برنامه که پنج شنبه 16 بهمن ماه از ساعت 15 در فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود، عزت‌الله الوندی، کامران پارسی نژاد و جعفر توزنده جانی به‌عنوان منتقدان ادبی و فرحناز علیزاده نیز به عنوان کارشناس مجری حضور دارند.
 
وی افزود: فضای داستان این رمان به دهه 50 شمسی مربوط است و داستان چند نوجوان را بیان می‌کند که با همکاری یکدیگر علیه رژیم شاهنشاهی اعتراض می‌کنند. شخصیت های این داستان دو پسر عمو هستند که پدرهای آنها با یکدیگر اختلاف دارند و به تبع آن نیز میان این دو نوجوان اختلاف های وجود دارد و اختلاف این دو نوجوان برای رقابت با یکدیگر پیش می‌رود اما در ادامه داستان حوادثی رخ می‌دهد که این دو پسر عمو را به یکدیگر نزدیک می‌کند و رقابت میان آنها به رفاقت تبدیل می‌شود.

رئیس کتابخانه اخلاق درباره رمان «فصل کبوتر» نیز گفت: این کتاب هم به موضوعات انقلابی و حوادث زمان انقلاب اختصاص دارد. قرار بود جلسه نقد و بررسی این کتاب هم در دهه فجر برگزار شود اما به دلیل تراکم برنامه‌ها تشکیل این نشست به هفتم اسفندماه موکول شد.
 
 
 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها