پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۰
انتشار کتاب«عقائد الامامیه» به زبان ایتالیائی در رم

به همت رايزني فرهنگي كشورمان در ايتاليا، کتاب«عقائد الامامیه» اثر علامه محمد رضا مظفر (قدّس سره) به زبان ایتالیائی ترجمه، چاپ و منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در راستای معرفی مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم سلام الله) در محافل علمی ایتالیا، کتاب گرانسنگ«عقائدالامامیّه» اثر علامه محمدرضا مظفر با همکاری رایزنی فرهنگی كشورمان در رم و موسسه گفتمان شیعه و کاتولیک در شهر  قم به زبان ایتالیائی ترجمه و توسط انتشارات عرفان در رم به چاپ رسید.

این كتاب، با توجه به استقبال دانشگاه‌های ایتالیا در شهرهای رم، ناپل، میلان، پاویا، کالیاری و پالرمو از موضوع و مباحث شیعه شناسی ترجمه، چاپ و منتشر شد.

کتاب«عقائد الامامیه»در اصل مجموعه سخنرانی‌­های مؤلف در سال 1363 هجری قمری در دانشکده دینی «منتدی‌ النشر» عراق است که وی آن را بازبینی كرده و در سال 1370 هجری قمری منتشر کرده است. در سال 1380 هجری قمری، اصلاحاتی دیگر بر روی این کتاب صورت گرفت و به همراه مقدمه مؤلف و مقدمه‌ای دیگر از حامد حفنی، استاد سنی مذهب دانشگاه قاهره، در مصر منتشر شد.

مرحوم مظفر دو مقدمه بر چاپ اول و دوم کتاب نوشته است. وی در مقدمة چاپ دوم (1381ق) می‌نویسد: «آنچه مرا به چاپ مجدد این کتاب تشویق نمود، امید از میان برداشتن ابرهای غبارآلود میان دو طایفة شیعه و سنی و پاک کردن غبار نشسته بر روی عقاید صحیح اسلامی ‌بود» .

وی در این مقدمه بهترین راه حل برای تقریب بین مذاهب را، کشف حقایق هر مذهب از منابع اصلی و طریق صاحبان آن مذهب می‌داند.

کتاب عقائد الامامیه مرحوم مظفر به زبان بسیار روان و ساده نگاشته شده و در معرفی برخی از اعتقادات شیعه مثل خداشناسی، تقلید، صفات الهی، عدل، قضا و قدر، نبوت، عصمت انبیاء، امامت، معاد و بالاخره برخی از آموزه‌های تربیتی اثر بسیار ارزنده‌ای بشمار می‌رود و برای کسانی که تازه با مفاهیم شیعه امامی آشنا می‌شوند، خواندن آن توصیه می‌شود.

از علامه مظفر آثار چاپ شده زیادی در موضوعات متنوع بر جای مانده که نشان‌دهنده جامعیت علمی ایشان است. برخی از این آثار عبارت است از: اصول الفقه، عقاید الامامیه، المنطق، احلام الیقظه، تاریخ اسلام، حاشیه مكاسب، حریه الانسان، دیوان شعر، رساله عملیه فی ضوء المنهج الحدیث، السقیفه علی هامش السقیفه، الفلسفه الاسلامیه، فلسفة الامام علی علیه السلام، فلسفة الكندی، المثل الافلاطونیه عند ابن‌سینا و...


 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها