حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در این مراسم با بیان اینکه از ۱۵۰ سال پیش رسانههای جدید به رقابت با کتاب آمدند، گفت: به نظر برخی با ورود رسانههای جدید به عرصه انتقال اطلاعات، دوره کتاب در حال به سر رسیدن بود، اما واقعیت این است که کتاب به هیچ عنوان ارزش و جایگاه خود را از دست نداده است. متن کامل خبر (اینجا)
همچنین علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم طی سخنانی گفت: بر خلاف برخی کشورها که با جنگ و خشونت سعی دارند نفوذ خود را در جوامع دیگر ثابت کنند، ایران به مدد فرهنگ و تمدن غنی خود و آثاری مانند شاهنامه فردوسی، گلستان سعدی، دیوان حافظ، مثنوی مولانا، قانون ابن سینا و دهها اثر دیگر و ترجمه این آثار، توانسته نفوذ خود را در جهان به اثبات برساند. متن کامل خبر (اینجا)
حجت الاسلام و المسلمین محمد علی مهدوی راد، دبیر علمی سی و دومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران نیز با ارائه گزارشی از روند برگزاری این جایزه، گفت: شایسته است با یاری دولت، عرصه برای پژوهش فراهم شود تا در دورههای بعد شاهد غلبه کیفیت بر کمیت باشیم. متن کامل خبر (اینجا)
در نهایت برگزیدگان سی و دومین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در بخشهای «فلسفه و روانشناسی»، «دین»، «علوم کاربردی»، «زبان»، «علوم خالص»، «هنر»، «ادبیات»، «تاریخ و جغرافیا» و «کودک و نوجوان» معرفی و تقدیر شدند که عنوان آثار برگزیده به همراه پدیدآورندگان آن را میتوانید (اینجا) ببینید.
همراه با برگزیدگان سی و دومین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران
برگزیدگان و تقدیر شدگان این جایزه در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران به نکات مهم و جالبی درباره آثار خود و موضوع کتاب در جامعه اشاره کردند که این گفتوگوها به شرح زیر ارائه میشود.
حجتالاسلام عباس پسندیده که اثرش با عنوان «الگوی اسلامی شادکامی با رویکرد روانشناسی مثبتگرا» در سی و دومین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شایسته تقدیر شد میگوید: این کتاب کاملاً مبتنی بر دیدگاههای اسلامی خودمان است؛ یعنی بدون آن که از روشی التقاطی استفاده شود و تأیید اسلامی برای هرآنچه در اندیشههای ...
عبدالمجید مهدوی دامغانی، یکی از مؤلفان کتاب شایسته تقدیر «تولید پایدار محصولات زراعی: زراعت عمومی» در سیودومین جایزه کتاب سال گفت: در تألیف این کتاب، از 25 استاد برجسته این رشته در سراسر ایران دعوت به همکاری کردیم.
محمدرضا کریمی، مترجم شایسته تقدیر کتاب «افزایش و تقویت استخوان در ایمپلنتولوژی دهان» در سیدومین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، درباره ویژگی این اثر گفت: این کتاب علاوه بر دندانپزشکان تخصصی به دندانپزشکان عمومی هم کمک و راهنمای بسیار خوبی ارائه میکند.
محمدتقی روحانی رانکوهی، مؤلف کتاب شایسته تقدیر «واژهنامه مهندسی دادهها انگليسي ـ فارسي و فارسي ـ انگليسی)» در سیو دومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران گفت: در کتابم به دانشگاهیان پیشنهاد کردهام به واژهسازی و واژهگزینی در حوزههای تخصصی خود اقدام کنند.
مشیت علایی، که ترجمهاش از کتاب «بعد از نقد نو» فرانک لنتریچیا، شایسته تقدیر سیودومین جایزه کتاب سال شد، به «ایبنا» گفت که این جایزه باعث بهتر دیده شدن کتابها و زحمات مولفان و مترجمان است. علایی همچنین ترجمه این کتاب را یک ضرورت آکادمیک دانست، چرا که با توجه به انتشار زیاد کتابهایی درباره نقد فرمالیستی، لازم بود تا منبعی درباره نقد این نقد نیز موجود باشد.
مهدی امین فروغی، شایسته تقدیر سیودومین جشنواره کتاب سال ایران در بخش هنر گفت: نوحهها خاطرات مذهبی ایرانیان را تثبیت کردهاند و از این منظر اهمیت بسیاری دارند.
دکتر انشاالله رحمتی، مترجم شایسته تقدیر کتاب «دانشنامه فلسفه اخلاق» در سیو دومین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران گفت: فلسفه اخلاق یکی از دغدغههای ثابتم درحوزه پژوهش است.
دکتر سعید حمیدیان، مؤلف کتاب برگزیده «شرح شوق» در سیودومین دوره كتاب سال جمهوری اسلامی ایران گفت: تألیف این کتاب نزدیک به 30 سال طول کشید که از این زمان، حدود 25 سال صرف مطالعه منابع و یادداشتبرداری شد و 5 سال نیز تحریر و چاپ آن زمان برده است.
نظر شما