سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۴
حضور خانه کتاب با 50 عنوان اثر جدید در نمایشگاه کتاب تهران

خانه کتاب در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 440 عنوان کتاب عرضه کرده است که 50 عنوان آنها برای نخستین بار در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است؛ «کتابشناسی ماه»، «مشاهیر کتاب‌شناسی ایران» و «مرجع نشر» عناوین برخی از این آثار را تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) اظهار کرد: مؤسسه خانه کتاب امسال با 440 عنوان کتاب در حوزه‌های پژوهشی، کتابشناسی، اسناد، کارنامه نشر و مرجع نشر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور یافته است که 400 عنوان از این آثار، چاپ نخست سال‌های 1380 تا 1394 و 50 عنوان از این کتاب‌ها، چاپ نخست است.
وحید مرادی، مسئول بخش توزیع مؤسسه خانه کتاب و مسئول غرفه خانه کتاب مستقر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در گفت‌وگو با ایبنا گفت: خوشبختانه امسال نسبت به سال‌های پیش، فضای بیشتری در اختیارمان قرار گرفته است به همین دلیل زمینه برای غرفه‌آرایی بهتر، فراهم بوده است.
مرادی افزود: مؤسسه خانه کتاب در سال جاری 50 عنوان اثر جدید تولید کرده است که در بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده‌اند؛ مجموعه 12 جلدی «کتابشناسی ماه»، مجموعه 21 جلدی «مشاهیر کتابشناسی ایران»، «کارنامه نشر؛ ویژه سال های 1389، 1390، 1391، 1392»، «مرجع نشر؛ ویژه سال 1394» و سه عنوان کتاب پژوهشی با عناوین «سهروردی پژوهی»، «طبری‌ پژوهی» و «ابن عربی پژوهی» از این جمله محسوب می‌شوند.
 
مسئول بخش توزیع مؤسسه خانه کتاب در ادامه سخنانش، گفت: 13 عنوان فصلنامه نقد کتاب توسط مؤسسه خانه کتاب تولید شده است که 9 عنوان آنها در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده‌اند. سایر مجلدهای فصلنامه‌های نقد در دست تدوین هستند و به احتمال خیلی زیاد تا روزهای پایانی نمایشگاه عرضه می شوند.
 
مرادی با بیان این‌که اشتراک فصلنامه‌های نقد کتاب در داخل غرفه موسسه خانه کتاب صورت می گیرد، گفت: عناین فصلنامه‌های نقد کتاب مؤسسه خانه کتاب که در نمایشگاه عرضه شده‌اند بدین شرح هستند: فصلنامه‌های نقد کتاب میراث، تاریخ، فلسفه، کلام و عرفان، علوم اجتماعی، علوم محض و کاربردی، هنر، اطلاع رسانی و ارتباطات، ایران و اسلام.
 
وی در ادامه سخنانش، اظهار کرد: مؤسسه خانه کتاب به تازگی کتاب جدیدی با عنوان «تاریخ چاپ کتاب‌های فارسی در ایران از ابتدا تا انقلاب اسلامی» به کوشش فرید مرادی در پنج جلد منتشر کرده است؛ این اثر برای نخستین‌بار در نمایشگاه عرضه شده است.
 
مرادی در پاسخ به این پرسش که «تاکنون کدام آثار خانه کتاب در نمایشگاه کتاب تهران با استقبال چشمگیر مواجه شده‌اند؟» گفت: در مجموع استقبال از بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران چندان قابل توجه نبوده است. آثار «ابن عربی پژوهی» و «سهروردی پژوهی» تاکنون با استقبال خوب بازدیدکنندگان مواجه شده‌اند و جزء آثار پرفروش خانه کتاب محسوب می‌شوند.
 
مسئول بخش توزیع مؤسسه خانه کتاب با بیان این‌‌که ساعات 11 تا 5 بعدازظهر بیشترین تعداد مراجعه‌کننده در غرفه خانه کتاب را شاهد هستیم، گفت: چون کتاب‌های مؤسسه خانه کتاب تخصصی هستند مراجعه کنندگان ویژه و خاصی دارد. البته ناشران، اهالی قلم، دانشگاهیان، کتابخانه ها و مراکز پژوهشی نیز ازغرفه خانه کتاب استقبال خوبی دارند.
 
مرادی در پایان سخنانش، گفت: بخش اطلاع رسانی مؤسسه خانه کتاب در سایت خانه کتاب، بخشی تحت عنوان بخش فروش کتاب راه اندازی کرده است؛ غرفه خانه کتاب مستقر در نمایشگاه کتاب تهران اقدامات لازم برای عضو پذیری علاقه‌مندان در این بخش از سایت را انجام می دهد.
 
بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «خواندن، گفت‌وگو با جهان» از 16 تا 26 اردیبهشت‌ماه در مصلای امام خمینی (ره) برپا است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها