جلد دوم کتاب «نظریههای علمی اقتصاد مقاومتی» و «تعامل حوزه فرهنگ و اقتصاد در حوزه اقتصاد مقاومتی» به قلم عادل پیغامی، استادیار دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع) منتشر میشود.
وی درباره انگیزه خود از تالیف این مجموعه کتاب عنوان کرد: عدهای در کشور با طرح نظریه اقتصاد مقاومتی و ابلاغ سیاستهایی مرتبط با این حوزه مخالفت میکردند و معتقد بودند این مباحث خودساخته است و مبنای علمی ندارد.
استادیار دانشکده معارف اسلامی افزود: این در حالی است که در بسیاری از کشورهای دنیا اقتصاد مقاومتی مبتنی بر نظریههای علمی است و به طور مثال 12 نظریه در حوزه اقتصاد مقاومتی وجود دارد و در برخی از کشورهای خارجی با تکیه بر این نظریهها، اقتصاد مقاومتی به اجرا در آمده است.
پیغامی با بیان اینکه این کتاب با هدف معرفی نظریههای علمی در این حوزه به جامعه دانشگاهی تالیف شده یادآور شد: با معرفی این نظریهها نشان داده میشود که اقتصاد مقاومتی مبحث خودساخته و بی پایهای نیست و اقتصاد ایران نیز پیرو مباحث علمی در این حوزه بر اساس نیازهای بومی و ملی خود میتواند از این نظریهها استفاده کند.
این استادیار دانشگاه با اشاره به مباحث «تعامل حوزه فرهنگ و اقتصاد در حوزه اقتصاد مقاومتی» نیز عنوان کرد: در این کتاب تعاملات حوزه اقتصاد و فرهنگ بررسی میشود و قرار است به همراه چندین کتاب دیگر در همایشی با عنوان «تعامل فرهنگ، سیاست و اقتصاد مقاومتی» در دیماه سال جاری رونمایی شود.
به گفته وی، این همایش از سوی خانه مشروطه اصفهان و چندین مرکز علمی دیگر در دیماه سال جاری برگزار خواهد شد.
پیغامی در همین باره تاکید کرد: این کتاب به تعامل میان حوزه فرهنگ و اقتصاد مقاومتی پرداخته و مباحث مرتبط به آن را آسیبشناسی خواهد کرد. کار نگارش این کتاب تا پایان شهریورماه سال جاری به اتمام میرسد.
این استاد دانشگاه در بخش پایانی سخنانش از بازنگری کتاب اقتصاد پایه دهم آموزش و پرورش نیز خبر داد و گفت: من در خردادماه سال جاری به همراه گروهی پژوهشی این کتاب درسی را بازنگری کردیم و مباحث مرتبط به اقتصاد ایران و اقتصاد مقاومتی به آن افزوده شده و در سال تحصیلی جدید در دسترس دانشآموزان قرار خواهد گرفت.
نظر شما