نادر قدیانی دراین باره توضیح داد: انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک در طول سه سال گذشته با اعلام فراخوانی به ناشرن این حوزه نسبت به جمعآوری کتاب جهت اهدا به کتابخانههای روستایی و مناطق محروم با هدف تجهیز و غنیسازی این کتابخانهها اقدام کرده است. بر این اساس در طول دو سال گذشته درمجموع 310 هزار جلد به ارزش بیش از 10 میلیارد ریال به این کتابخانهها ارسال شده است.
وی ادامه داد: در سال جاری هم پیرو تفاهمنامهای که با نهاد کتابخانههای عمومی کشور برای توزیع این آثار در کتابخانههای روستایی و مناطق محروم داشتیم بیش از 110 هزار جلد به ارزش 4 میلیارد و 170 میلیون ریال به این مناطق ارسال خواهد شد.
قدیانی خاطرنشان کرد: متاسفانه با این وجود میبینیم که سازمان امور مالیاتی کشور به بهانههای مختلف دفاتر مالی ناشران را رد کرده و نسبت به گرفتن مالیات اقدام میکنند. درصورتیکه اگر در طول سه سال گذشته روند تولید کتاب کودک را بررسی کنیم، میبینیم که همین تعداد کتابی که تا به حال از سوی ناشران کودک اهدا شده بیش از دو برابر سهم مالیاتی آنها است.
رئیس انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک در ادامه اظهار کرد: بنابراین با توجه کردن نظام مالیاتی کشور به این موضوع که دغدغه اصلی ناشران توسعه فرهنگی است نه اقتصادی و سود مالی و اینکه آنها وظیفه خود میدانند که در توسعه فرهنگ کتابخوانی تلاش کنند، انتظار میرود که مسئولان کشور در برنامه ششم توسعه که روز گذشته (19 دیماه) در صحن مجلس شورای اسلامی، مادهای از آن به جهت حمایت از بخشهای مختلف فرهنگی مورد تصویب قرار گرفت، در بودجه سنواتی سالیانه دولت به این ماده جامه عمل بپوشانند و دستگاههایی مانند سازمان امور مالیاتی، شهرداریها، وزارت نیرو و وزارت نفت در تعرفههای خود تجدیدنظر جدی نسبت به جامعه فرهنگی و ناشران داشته باشند.
نظر شما