سیدمحمدرضا میرتاج الدینی گفت: برگزاری جشنواره صنعت چاپ در شهرستانهایی مانند مشهد و قم روند توسعه این صنعت در شهرهای دیگر را وسعت میبخشد. از اين رو اتحادیه صنعت چاپ تبریز میتواند میزبان دوره بعدی جشنواره صنعت چاپ باشد.\
وي شهر تبریز را یکی از مهمترین و بزرگترین مراکز توسعه یافته صنعت چاپ در کشور معرفی کرد و گفت: وجود نخستین چاپخانه سنگی در تبریز و همچنین چاپخانههای تاریخی و باسابقه در این شهر گویای سابقه این شهر در صنعت چاپ است.
ميرتاجالديني با بيان اينكه اتحادیه صنعت چاپ تبریز میتواند میزبان دوره بعدی جشنواره صنعت چاپ باشد، اظهار داشت: مجلس شوراي اسلامي نيز از میزبانی این شهر برای برگزاری این جشنواره حمایت خواهد كرد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره حضور بخش خصوصی در حوزه صنعت چاپ تاکید کرد: توسعه صنعت چاپ نیاز به ورود بخش خصوصی دارد و اصل 44 قانون اساسی نيز با تکیه بر فعالیتهای بخش خصوصی، تمام مسوولان را بر آن داشته تا از همه امکانات کشور برای ورود این بخش به عرصه های مختلف کشور استفاده کنند. اكنون بخش مهمی از صنعت چاپ در دست بخش خصوصی است؛ اما مدیریت کلان صنعت چاپ مانند چاپخانهها و کارخانهها در دست دولت است.
وی افزود: برای فعال شدن بخش خصوصی، دولت باید بخشی از این وابستگیها را رها کند تا وضعیت فرسوده چاپ کشور کمی رونق بگیرد در اين ميان، دولت تنها باید در بخشهایی از صنعت چاپ مشارکت کند که بخش خصوصی نميتواند و یا رغبتی برای واردشدن در آن را ندارد.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی وارد شدن بخش خصوصی در فعالیتهای صنعت چاپ را تنها با فرهنگ سازی امکان پذیر دانست و گفت: بحثهای کارشناسی که در جشنوارههایی نظیر جشنواره صنعت چاپ مطرح میشود، نگاه علاقهمندان این صنعت را وسعت میبخشد.
نماینده مردم تبریز تشکیل کمیتهای با عنوان چاپ در مجلس را مفید و ضروري دانست و اضافه کرد: هنوز در مجلس هشتم بحثهای تخصصی فرهنگی مطرح نشده؛ اما در ادامه تشکیل جلسات کمیسیون فرهنگی بحث صنعت چاپ یکی از مهمترین بحثهاست.
نظر شما