پنجشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۲
نوشتن برای مبارزه با تنهایی و افسردگی

لولا جایه، نویسنده و روان‌درمانگر نیجریه‌ای ساکن لندن سال گذشته با کتاب «خواهران یتیم»، خوانندگان زیادی را تحت تاثیر قرار داد. او در یادداشتی که به تازگی برای هافینگتون پست نوشته، از تجربیاتش در مورد استفاده از نوشتن در مبارزه با تنهایی و افسردگی حرف می‌زند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل ازهافینگتون‌پست - لولا جایه، روان‌درمانگر و نویسنده نیجریه‌ای ساکن لندن است که در کارنامه ادبی خود پنج رمان دارد. او خودش می‌گوید که تمام این رمان‌ها را برای فرار از تنهایی نوشته است. او که چند سالی نیز در آمریکا زندگی کرده، درباره گذشته خود و ارتباط آن با نویسندگی توضیح می‌دهد.

او در کودکی مادرش را از دست می‌‌دهد و تا 18 سالگی در پرورشگاه زندگی می‌کند. این نویسنده نیجریه‌ای در مطلبی که برای روزنامه هافینگتون‌پست نوشته، نویسنده شدن را مرهون تنهایی‌اش عنوان کرده و به بقیه توصیه می‌کند برای فرار از تنهایی به نویسندگی روی بیاورند. وی اعتقاد دارد نوشتن انسان را از تنهایی و افسردگی نجات می‌دهد.

وی در این مطلب نوشته : «از زمان کودکی هنگامی که در پرورشگاه بزرگ می‌شدم در رختخواب هیچ چیزی نمی‌توانست به غیر از نوشتن مرا از تنهایی نجات دهد. در تنهایی‌هایم، وقتی شخصیت‌های داستانی را خلق می‌کردم دیگر احساس تنها بودن نداشتم. این شخصیت‌ها همراه من بزرگ می‌شدند و من دیگر تنها نبودم. نویسندگی یکی از بهترین راه‌های بیان احساسات و جلوگیری از آمدن فکرهای منفی به ذهن است.»

لولا جایه در سال 2017 میلادی رمانی به نام «خواهران یتیم» (انتشارات ایبوری پرس) را منتشر کرد که در آن از تجربیاتش در مورد تنهایی و نویسندگی صحبت می‌کند. این رمان داستان سه دختر سیاه پوست در پرورشگاه را روایت می‌کند که مجبور هستند در شرایط پرورشگا هم درس خوانده و هم به نویسندگی خود ادامه دهند.

نوشتن یک ابزار بسیار مهم در کمک به دور شدن از مشکلات روزمره زندگی است و همانطور که جایه می‌گوید، او از دست دادن مادرش و همچنین دایه‌اش را با نوشتن تسکین داده است. وی اعتقاد دارد نوشتن تجربیات شخصی به دیگران کمک می‌کند از این شرایط سخت دور شوند. به خاطر همین است که نوشتن یک ابزار قدرتمند محسوب می شود.
 

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهلا كاغذي ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۲
    حرفي تكراري. چراي پاي حرف نويسندگان موفق ايراني نمي‌نشينيد؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها