آقازاده با اشاره به رایزنی برای رئیس کتابخانه مجلس شورای اسلامی برای بهرهگیری از اسناد تاریخی مرتبط با استان مزکزی از برگزاری جلسه مشترک با رئیس این نهاد برای بررسی انتقال اسناد به استان و یا برگزاری نمایشگاه مرتبط خبر داد.
وی افزود: آمارها حاکی از افزایش 20 درصدی بازدیدکنندگان از این دوره نمایشگاه است. میزان استقبال مردم از بزرگترین رویداد فرهنگی کشور بیانگر اهمیت توجه و پاسخگویی مسئولان اجرایی در حوزههای فرهنگی به ویژه کتاب و نشر به مخاطبان کتاب است.
این مقام مسئول با تاکید بر اهمیت توجه به ایجاد زمینههای لازم برای افزایش استقبال مردم از نمایشگاه کتاب تهران گفت: برنامهریزی برای برگزاری سیویکمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در مقایسه با دورههای قبل با کیفیت بهترین پیگیری شده است. بازگشت ناشران از شهر آفتاب به مصلا در ارتقاء کیفی برگزاری نمایشگاه مزید برعلت شده است.
وی با اشاره به سی دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران افزود: تجربیات گرانبهایی از برگزاری سی دوره نمایشگاه کتاب کسب شده و امیدوارم که تا پایان این دوره نیز آمارهای قابلتوجهی به ثبت برسد.
آقازاده درباره فعالیت نویسندگان و پژوهشگران استان مرکزی و برنامههای این استان در دیدار با معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خوشبخاته استان مرکزی دارای سبقه قابل توجه تاریخی است؛ بهعبارت دیگر این استان خاستگاه افراد فرهیخته در زمینههای مختلف ازجمله علم، دین، مذهب و در راس آنها زادگاه امامخمینی(ره) است.
وی با اشاره به دیدار مشترک با رئیس سیویکمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و رئیس کتابخانه ملی بیان کرد: در این دیدار تاکید شد که پژوهشگران استان مرکزی از ظرفیتهای کتابخانه مجلس استفاده کند.
استاندار استان مرکزی اضافه کرد: ذخائر قابل توجهی درباره تاریخ استان مرکزی در کتابخانه مجلس وجود دارد؛ بنابراین با تلاش مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان، مقرر شد تا جلسه مشترکی در کتابخانه مجلس برگزار و فهرست و ذخائر این نهاد بررسی شود.
آقازاده درباره اهداف برگزاری نشست مشترک با مسئولان کتابخانه ملی ادامه داد: ارائه تصویر کامل از همه سوابق تاریخی استان برای نمایش در نمایشگاهی ویژه و یا نگهداری در مخزن مناسب در استان مرکزی جمعآوری شود.
نظر شما