جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۶
جهان داستان زندگی‌مان را در خانه بسازیم

لاله جعفری معتقد است در این روزهای کرونایی به جای بیرون رفتن از خانه و تجربه کردن بی‌شمار انسان‌ها در جامعه، می‌توانیم در خانه بمانیم و با کتاب‌ها، بی‌شمار زندگی‌های قهرمانان کتاب‌ها را تجربه کنیم.

خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)-لاله جعفری: داستان زندگی ما اکنون به این شکل است که اگر می‌خواهیم زنده بمانیم، حق خروج از خانه نداریم. کرونا چنین موقعیت داستانی را برای ما خلق کرده است. این ما هستیم که می توانیم با تدوین طرح داستانی قوی برای این روزهای زندگی و با خلق شخصیت قوی داستانی که خودمان باشیم و سرزدن کنش‌های مناسب از خود در این موقعیت داستانی، داستانی موفق را به رشته تحریر درآوریم. در این یک مورد ناگزیریم داستانی درست و قوی تحریر کنیم، زیرا که تاوان نادرست بودنش، از دست دادن فرصت تجربه زندگیست.

برای تحریر درست این داستان، نیازمند رژیم غذائی مقوی برای روحمان هستیم. برنامه‌ای که جسم و روح‌مان را ترغیب به ماندن کند. بی‌حوصلگی، خواب‌آلودگی، خشم و بی‌انگیزه بودن را از ما دور کند. یکی از قوی‌ترین این رژیم‌ها، خواندن کتاب خوب است. به جای بیرون رفتن از خانه و تجربه کردن بی‌شمار انسان‌ها در جامعه، در خانه می‌مانیم و با کتاب‌ها بی‌شمار زندگی‌های قهرمانان کتاب‌ها را تجربه می‌کنیم.
 
به جای هر یک از قهرمانان داستان به مهمانی و سفر می رویم، به ماجراجوئی دست می‌زنیم. با حوادث مختلف دست و پنجه نرم می‌کنیم و با آدم‌های زیادی آشنا می‌شویم، دوست و رفیق می‌شویم. آن چنان که با پایان کتاب دلتنگ‌شان می‌شویم. این چنین، پخته‌تر و آزموده‌تر می‌شویم.

چه‌بسا یاد بگیریم خود نیز شروع به نوشتن یادداشت‌هایی در این ایام شویم. یادداشت‌هایی که شاید در آینده‌ای بسیار دور، طرحی از این روزگار را در نقش خواننده آن زمان نقش ببندد. طرحی که او را وادار به تحسین نویسنده یادداشت کند که چه قهرمانانه از پس آن دوران برآمده و بیاموزد که در مقابل مشکلات زندگی، مانند نویسنده یادداشت، قهرمانانه تاب آورد و دنبال راه حل باشد و نه جاخالی دادن و ترس و فراموش کردن زندگی.

ازخوانش کتاب‌ها، لذت می‌بریم، سرگرم می‌شویم، می‌آموزیم، حس‌های وحشی به سراغمان نمی‌آید و این روزگار عجیب را از سرمی‌گذاریم. بر این اساس بعضی کتاب‌هایی را که می‌دانم ساعات خوبی را برایتان خلق می‌کند، معرفی می‌کنم.
 
معرفی کتاب برای گروه سنی خردسال:
1.نی نی قصه/لاله جعفری/انتشارات داستان جمعه
2.شاید سیب باشد/ شینسوکه یوشی تکه/ نشر افق
2.قصه های نینه و نانی/لاله جعفری/ انتشارات پیام مشرق
3.با عددها دوست می شوی؟/لاله جعفری/ انتشارات کانون پرورش فکری

معرفی کتاب برای گروه سنی کودک:
1.کتاب اولی-کلاس اولی/ مجموعه نویسندگان/ نشر افق
2.ماتیلدا/ رولد دال/ نشر افق
3.قصه های موش کوچولو/لاله جعفری/انتشارات امیرکبیر(شکوفه)
4.قرمزی/لاله جعفری / انتشارات کانون پرورش فکری

معرفی کتاب برای گروه سنی نوجوان:
1.پسری که با پیراناها شنا کرد/دیوید آلموند/ نشر هوپا
2. من و عجیب و غریب/فروزنده خداجو / انتشارات کانون پرورش فکری
3.در انتظار یک زندگی طبیعی/ لسلی کانر/ نشر افق
4.ناروال؛ نهنگ تک شاخ/ لاله جعفری/ انتشارات کانون پرورش فکری
 
 

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۹
    این خانم که فقط کتاب های خودش را معرفی کرده برای خواندن. آیا کتاب های دیگر را نخوانده است یا خیلی خودش را تحویل گرفته است؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها